UUTISET

19.04.2022

LIPUNMYYNTI ON KÄYNNISSÄ VIIDENTEEN VÄLIERÄÄN

Karhubasket hävisi torstaina kotiluolassa kolmannen välierän. Helsinki Seagulls oli parempi pistein 86-94 (44-44). Oranssipadat johtavat välieräsarjaan otteluvoitoin 2-1.

Kannustus oli jälleen karhuluolassa hurjaa, kun 1223 katsojaa oli saapunut liikuntahallille. Karhubasket kiittää kannattajia loistavasta tunnelmasta. Lisää herkkua on luvassa sunnuntaina.

Neljäs välierä pelataan torstaina Helsingin Kisahallissa. Viides ottelu pelataan Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa tulevana sunnuntaina eli 24.4. kello 16.

Lipunmyynti viidenteen välierään on jo käynnissä osoitteessa ennakkolippu.com. Kauhajoen Kesportissa lipunmyynti käynnistyy huomenna keskiviikkona kello 12.

Torstai 21.4. kello 18.30 Seagulls – Karhubasket

Sunnuntai 24.4. kello 16 Karhubasket – Seagulls

**Tiistai 26.4. kello 18.30 Seagulls – Karhubasket

**Torstai 28.4. kello 18.30 Karhubasket – Seagulls

** = Tarvittaessa

Korisliigan finaaleihin selviää neljällä voitolla.

Lippujen hinnat:

Aikuiset 20,00 €

Eläkeläiset/opiskelijat 13,00 €

Lapset 7-12 v. 6,00 €

Perhelippu (2 aikuista + 2 7-12v.) 45,00 €

Lipunmyynti salilla aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkamisaikaa, kun salin ovet avautuvat. Koulukeskuksen liikuntahallin aulassa on myös Karhubasketin fanimyymälä, josta voi ostaa oranssista fanitavaraa.

HUOM! Kausikortit tai numerokausikortit eivät ole voimassa välierissä. Numerokausikorttilaisella on oikeus entiseen paikkaansa, kun on lipun peliin lunastanut. Karhubasketin juniorit saavat lipun peliin ilmoittautumalla pelipäivänä aulan fanipisteellä.

VIP rekka on karhuluolan edustalla

Jo perinteeksi muodostunut VIP rekka on taas parkkeerattu pudotuspelien ajaksi koulukeskuksen liikuntahallin pihaan. VIP rekka aukeaa puolitoista tuntia ennen pelin alkua. Liput rekkaan maksaa 60 euroa ja liput maksetaan rekassa. Varmista paikkasi rekassa nopeasti, sillä lippuja on saatavilla rajallinen määrä. Lähetä sähköpostia osoitteeseen jpsportart@hotmail.com. Lähetä samalla laskutustiedot, jos liput laskutetaan yritykseltä.

VIP rekkalippu sisältää: ruoka + ruokajuomat ennen peliä, coach Koskimiehen alustus ennen ottelua, lipun peliin, oman varatun istumapaikan, oman sisäänkäynnin saliin, puoliaika tarjoilun ja puoliajan tilastoanalyysi. Puoliajan pituus pudotuspeliotteluissa on 20 minuuttia.