UUTISET

28.04.2022

LIPPUKAUPPA KÄY KUUMANA KORISLIIGAN FINAALEIHIN

Korisliigan finaalisarja Karhubasketin ja Salon Vilppaan välillä on lukemissa 1-1. Suomen mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Molemmat joukkueet ovat voittaneet selvin lukemin kotiottelunsa. Kahden pelatun ottelun jälkeen on selvää, että mestarin ratkaisemiseksi vaaditaan ainakin viisi ottelua. Viiden finaali pelataan Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa keskiviikkona 11.5. kello 18.30. Liput siihen ovat jo myynnissä osoitteessa ennakkolippu.com ja alkaa Kauhajoen kesportissa torstaina 5.5. kello 12.

Finaalien ohjelma:

Perjantai 6.5. kello 18.30 Karhubasket – Salon Vilpas

Maanantai 9.5. kello 18.30 Salon Vilpas – Karhubasket

Keskiviikko 11.5. kello 18.30 Karhubasket – Salon Vilpas

**Perjantai 13.5. kello 18.30 Salon Vilpas – Karhubasket

**Maanantai 16.5. kello 18.30 Karhubasket – Salon Vilpas

** = Tarvittaessa

Suomen mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Lippujen hinnat:

Aikuiset 25,00 €

Eläkeläiset/opiskelijat 18,00 €

Lapset 7-12 v. 10,00 €

Perhelippu (2 aikuista + 2 7-12v.) 55,00 €

Lipunmyynti kolmanteen ja viidenteen finaaliin on jo avoinna osoitteessa ennakkolippu.com ja Kauhajoen Kesportissa.

Lipunmyynti salilla aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkamisaikaa, kun salin ovet avautuvat. Koulukeskuksen liikuntahallin aulassa on myös Karhubasketin fanimyymälä, josta voi ostaa oranssista fanitavaraa.

HUOM! Kausikortit tai numerokausikortit eivät ole voimassa välierissä tai finaaleissa. Numerokausikorttilaisella on oikeus entiseen paikkaansa, kun on lipun peliin lunastanut. Karhubasketin juniorit saavat lipun peliin ilmoittautumalla pelipäivänä aulan fanipisteellä.

VIP rekka on karhuluolan edustalla

Jo perinteeksi muodostunut VIP rekka on taas parkkeerattu pudotuspelien ajaksi koulukeskuksen liikuntahallin pihaan. VIP rekka aukeaa puolitoista tuntia ennen pelin alkua. Liput rekkaan maksaa 60 euroa ja liput maksetaan rekassa. Varmista paikkasi rekassa nopeasti, sillä lippuja on saatavilla rajallinen määrä. Lähetä sähköpostia osoitteeseen jpsportart@hotmail.com. Lähetä samalla laskutustiedot, jos liput laskutetaan yritykseltä.

VIP rekkalippu sisältää: ruoka + ruokajuomat ennen peliä, coach Koskimiehen alustus ennen ottelua, lipun peliin, oman varatun istumapaikan, oman sisäänkäynnin saliin, puoliaika tarjoilun ja puoliajan tilastoanalyysi. Puoliajan pituus pudotuspeliotteluissa on 20 minuuttia.

HUOM! VIP rekka täynnä pe 6.5., mutta paikkoja on vapaana keskiviikolle 11.5.

Neljäs finaali pelataan Salohallissa maanantaina 9.5. kello 18.30. Saloon on jälleen lähdössä fanibussi ja tarvittaessa useampi. Ilmoittautumiset nopeati osoitteeseen fanibussi@karhubasket.fi.

Karhubasket ei jäänyt ilamn fanien tukea tälläkään kertaa (kuva: Janne Yli-Korhonen)