UUTISET

08.04.2022

LIPUNMYYNTI KORISLIIGAN VÄLIERIIN ON KÄYNNISSÄ KAUHAJOEN KESPORTISSA JA ENNAKKOLIPPU.COMISSA

Korisliigan välierien toinen ottelupari on selvillä. Runkosarjan ja ylemmän loppusarjan voittaneen Karhubasketin vastustajaksi tulee Helsinki Seagulls.

Karhubasket voitti omassa puolivälieräsarjassa Lahti Basketballin otteluvoitoin 3-0. Seagulls voitti samoin lukemin KTP:n. Viimeisen voittonsa Seagulls nappasi perjantaina kotona Kisahallissa lukemin 78-70.

Välierät alkavat Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa torstaina 14. huhtikuuta kello 18.30. Välierien ohjelma:

Torstai 14.4. kello 18.30 Karhubasket – Seagulls

Lauantai 16.4. kello 15 Seagulls – Karhubasket

Tiistai 19.4. kello 18.30 Karhubasket – Seagulls

Torstai 21.4. kello 18.30 Seagulls – Karhubasket

**Sunnuntai 24.4. kello 16 Karhubasket – Seagulls

**Tiistai 26.4. kello 18.30 Seagulls – Karhubasket

**Torstai 28.4. kello 18.30 Karhubasket – Seagulls

** = Tarvittaessa

Korisliigan finaaleihin selviää neljällä voitolla.

Lippuja voi ostaa ennakkoon ensimmäiseen ja kolmanteen välierään osoitteesta ennakkolippu.com. Lipunmyynti on käynnissä myös Kauhajoen Kesportissa.

Lippujen hinnat:

Aikuiset 20,00 €

Eläkeläiset/opiskelijat 13,00 €

Lapset 7-12 v. 6,00 €

Perhelippu (2 aikuista + 2 7-12v.) 45,00 €

Lipunmyynti salilla aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkamisaikaa, kun salin ovet avautuvat. Koulukeskuksen liikuntahallin aulassa on myös Karhubasketin fanimyymälä, josta voi ostaa oranssista fanitavaraa.

HUOM! Kausikortit tai numerokausikortit eivät ole voimassa välierissä. Numerokausikorttilaisella on oikeus entiseen paikkaansa, kun on lipun peliin lunastanut. Karhubasketin juniorit saavat lipun peliin ilmoittautumalla pelipäivänä aulan fanipisteellä.

VIP rekka on karhuluolan edustalla

Jo perinteeksi muodostunut VIP rekka on taas parkkeerattu pudotuspelien ajaksi koulukeskuksen liikuntahallin pihaan. VIP rekka aukeaa puolitoista tuntia ennen pelin alkua. Liput rekkaan maksaa 60 euroa ja liput maksetaan rekassa. Varmista paikkasi rekassa nopeasti, sillä lippuja on saatavilla rajallinen määrä. Lähetä sähköpostia osoitteeseen jpsportart@hotmail.com. Lähetä samalla laskutustiedot, jos liput laskutetaan yritykseltä.

VIP rekkalippu sisältää: ruoka + ruokajuomat ennen peliä, coach Koskimiehen alustus ennen ottelua, lipun peliin, oman varatun istumapaikan, oman sisäänkäynnin saliin, puoliaika tarjoilun ja puoliajan tilastoanalyysi. Puoliajan pituus pudotuspeliotteluissa on 20 minuuttia.