UUTISET

06.04.2022

PUOLIVÄLIERÄT JATKUVAT TORSTAINA KARHULUOLASSA

Korisliigan runkosarjan ja ylemmän loppusarjan voittanut Karhubasket on aloittanut pudotuspelit kahdella voitolla. Oranssipaidat ovat voiton päässä välieristä. Lahti on taistellut hurjasti, vaikka kokoonpanosta puuttuukin pelaajia.

Kolmas ja ratkaiseva voitto on aina vaikein ottaa, joten maan parhaan yleisön tukea tarvitaan!

Kolmas puolivälierä pelataan torstaina 7.4. Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallilla kello 18.30

Lipunmyynti käy vilkkaana osoitteessa ennakkolippu.com ja Kauhajoen Kesportissa.

Lippujen hinnat:

Aikuiset 20,00 €

Eläkeläiset/opiskelijat 13,00 €

Lapset 7-12 v. 6,00 €

Perhelippu (2 aikuista + 2 7-12v.) 45,00 €

Lipunmyynti salilla aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkamisaikaa, kun salin ovet avautuvat. Koulukeskuksen liikuntahallin aulassa on myös Karhubasketin fanimyymälä, josta voi ostaa oranssista fanitavaraa.

VIP rekka on karhuluolan edustalla

Jo perinteeksi muodostunut VIP rekka on taas parkkeerattu pudotuspelien ajaksi koulukeskuksen liikuntahallin pihaan. VIP rekka aukeaa kaksi tuntia ennen pelin alkua. Liput rekkaan maksaa 60 euroa ja liput maksetaan rekassa. Varmista paikkasi rekassa nopeasti, sillä lippuja on saatavilla rajallinen määrä. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@karhubasket.fi. Lähetä samalla laskutustiedot, jos liput laskutetaan yritykseltä.

VIP rekkalippu sisältää: ruoka + ruokajuomat ennen peliä, coach Koskimiehen alustus ennen ottelua, lipun peliin, oman varatun istumapaikan, oman sisäänkäynnin saliin, puoliaika tarjoilun ja puoliajan tilastoanalyysi. Puoliajan pituus pudotuspeliotteluissa on 20 minuuttia.