UUTISET

11.03.2021

ORANSSIA KATSOMOON – PAHVIHAHMOKAMPPIS KÄYNTIIN

Karhubasket on yhteistyössä Karhubasket Fun-clubin kanssa polkaissut käyntiin pahvihahmokampanjan. Tarkoituksena on saada väriä saliin, kun pantterijahti käynnistyy Korisliigan pudotuspeleissä käyntiin tulevana viikonloppuna.

Tilattuna on suuri määrä pahvihahmoja, joista jokainen halukas voi lunastaa itselleen omansa. Pahvipelaajan hinta on 30 euroa ja pahvipelaajat istutetaan kaikkiin loppuihin peleihin, tuomaan saliin sitä kuuluisaa oranssia väriä lehtereille.

Kausi kun on ohi, saat noutaa oman pelaajasi myöhemmin ilmoitettuna päivänä, myöhemmin ilmoitetusta paikasta, myöhemmin ilmoitettuun ajankohtaan koristamaan kirjahyllyäsi tai muuta sopivaa paikkaa. Pahvihahmo tullaan varustamaan nimikirjoituksella. Pahvihahmon koko on n 54×79 cm.

Toimi seuraavasti:

Lähetä sähköpostia osoitteeseen: info@karhubasket.fi

Laita sähköpostiin:

Oma nimesi

Oma puhelinnumerosi

Kaupunkisi/Kuntasi

Ja vielä oma sähköpostiosoitteesi. Ilmoita myös, saako nimesi julkaista karhubasket.fi nettisivuilla, jolle tulee lista kamppikseen osallistuvista.

Lasku tulee perästä.

Eikä tässä vielä kaikki, jokainen pahvipelaajan ostanut osallistuu kauden päätteeksi arvontaan.

Pahvihahmot lähtevät myös fanireissulle. Fanibussi pahvilastissa starttaa sunnuntaina 21. maaliskuuta Nokialle, jossa silloin pelataan puolivälieräsarjan Karhubasket – BC Nokia neljän ottelu. Mukaan arvotaan muutama lähtijä, joiden tehtävä on käydä viemässä pahvihahmot päätyyn. Sen jälkeen ottelua voi katsella Salin pihassa Provionin VIP-bussissa.

#oranssionmeidän