UUTISET

05.03.2021

OKKO JÄRVI KORISLIIGAN KUUKAUDEN PELAAJA

Kuva: Erkki Hautaviita/EH Kuvat

Karhubasketin Okko Järvi on valittu Korisliigan helmikuun pelaajaksi. Järven johdolla kauhajokiset voittivat kaikki helmikuun viisi otteluaan. Siinä ohessa Järvi teki helmikuussa tilastoihin 19,2 pistettä, repi 3,2 levypalloa ja jakoi 5,2 syöttöä per ottelu. Tammikuun lopussa Järvi upotti peräti 47 pistettä, kun Karhubasket kaatoi kotikentällään vain kuudella pelaajalla siihen saakka ilman tappioita pelanneen Helsinki Seagullsin.

Koko kaudella Järvi on pelannut 19 ottelua hieman vajaan 28 minuutin peliajalla. Pisteitä on syntynyt 16,4, levypalloja 3,6 ja syöttöjä 3,4 ottelua kohden. Kakkoset Järvi on upottanut 60,2 prosentin, kolmoset 39,1 ja vaparit 82,3 prosentin tarkkuudella.

Korisliigan kuukauden pelaaja on samalla kuukauden Valopilkku. Korisliigan ja Taksi Helsingin solmiman markkinointiyhteistyön myötä Korisliigan kuukauden pelaaja on jatkossa Kuukauden Valopilkku. Valopilkku on Taksi Helsingin omistama taksintilaussovellus, millä kuluttajat voivat tilata taksin vuorokauden ympäri, lähes koko maassa.

Karhubasket jatkaa otteluita lauantaina, kun karhuluolaan saapuu Kouvolan Kouvot. Karhubasket yrittää varmistaa runkosarjan kolmannen paikan ennen ensi tiistain runkosarjan päätöskierrosta, jolloin se kohtaa Kaarinassa Ura Basketin.