UUTISET

24.03.2021

KARHUBASKET MUKANA TAISTELEMASSA KORISLIIGAN MITALEISTA

Karhubasket raivasi tiensä Korisliigan välieriin voittamalla puolivälierissä BC Nokian otteluvoitoin 4-1. Välierissä kauhajokiset kohtaavat Tampereen Pyrinnön, joka voitti omassa ottelusarjassa Kataja Basketin myös voitoin 4-1.

Toisessa välieräparissa kohtaavat runkosarjan ykkönen Helsinki Seagulls ja nelonen Salon Vilpas. Tämä välieräsarja starttaa ensi maanantain. Neljällä voitolla pääsee Korisliigan finaaleihin. Välierien häviäjät kohtaavat pronssipelissä runkosarjassa paremmin sijoittuneen kotikentällä.

Karhubasket ja Pyrintö kohtasivat runkosarjan loppupuolella kahdesti. Molemmat joukkueet voittivat vieraissa, mutta tamperelaisten voittomarginaali oli kaksi pistettä parempi, joten sen turvin he nappasivat sarjataulukon kakkospaikan ja kotiedun välieriin. Karhubasketin on siis haettava ainakin yksi vierasvoitto, jotta finaaliputki saa jatkoa.

Välierien aikataulu:

Ti 30.3. klo 18.30 Tampereen Pyrintö – Karhubasket

Pe 2.4. klo 18.30 Karhubasket – Tampereen Pyrintö

Ma 5.4. klo 18.30 Tampereen Pyrintö – Karhubasket

Ke 7.4. klo 18 Karhubasket – Tampereen Pyrintö

Pe 9.4. klo 18 Tampereen Pyrintö – Karhubasket *

Su 11.4. klo 18 Karhubasket – Tampereen Pyrintö *

Ti 13.4. klo 18 Tampereen Pyrintö – Karhubasket *

Välierät pelataan kolmen ensimmäisen ottelun osalta vuoropäivinä. Sitten aikataulu muotoutuu niin, että viikkopeleissä pari Pyrintö-Karhubasket aloittaa ottelunsa kello 18 ja Gulls-Vilpas kello 19. Kaikki välierät voi katsella suorana Ruudusta.