UUTISET

28.11.2022

SUOMALAISEN PALLOILUN SUPERPÄIVÄ KAUHAJOEN IKH AREENALLA LAUANTAINA 21. TAMMIKUUTA 2023

Kauhajoelle valmistunut IKH Areena tarjoaa loistavat puitteet konserttien ja erilaisten urheilutapahtuminen järjestämiseen. Toki IKH Areena taipuu moneen muuhunkin, mutta näissä tapahtumissa areenaa on jo testattu. Marraskuun puolivälissä pidetty avajaiskonsertti, jossa esiintyi Haloo Helsinki, oli menetys. Yleisöä oli paikalla noin 3000 henkeä ja järjestelyt onnistuivat erinomaisesti. Koripallossa IKH Areenan toimivuus on nähty jo monissa Korisliigan ja FIBA Europe Cupin otteluissa.

Tammikuussa IKH Areenalla nähdään palloilun superpäivä, kun lentopallon miesten mestaruusliigan puolustava mestari VaLePa kohtaa Savo Volleyn kello 14 alkavassa ottelussa. Ottelu on viime kauden miesten mestaruusliigan finaalien uusinta.

Korisliigan runkosarjan päätöskierroksen ottelussa viime kauden Suomen mestari Karhubasket saa vieraaksi Tampereen Pyrinnön, Tämä ottelu alkaa kello 18.00.

Otteluiden välissä järjestetään seminaari, jossa keskustellaan palloilulajien tulevaisuudesta. Seminaari pidetään IKH Areenan VIP-tiloissa kello 16. Seminaariin on tulossa huippuosallistujat, joita tullaan julkaisemaan joulu- ja tammikuun aikana.

Palloilun superpäivän lipunmyynnillä tuetaan myös eri seurojen junioritoimintaa. Juniorijoukkueet tulevat myymään peliin pääsylippuja ja seminaarilippuja, joilla tukevat omaa toimintaa.

Lipunmyynti palloilun superpäivään alkaa maanantaina 28.11.2022 kello 12.00 osoitteessa Lippu.fi.

Idean isänä voidaan pitää Kauhajoen Karhun lentopallojaoston eli Karhuwolleyn Jarkko Hautalaa. – Olin syyskuussa yhteyssä VaLePa:n, josta näytettiin nopeasti vihreää avaloa. Kauhajoella ei ole koskaan pelattu miesten mestaruusliigaa. Naisissa Karhu oli mitallikannassa 1984, mutta sen jälkeen ei pääsarjatason otteluita ole täällä pelattu.

Palloilun superpäivästä järjestettiin tiedotustilaisuus IKH Areenalla. Sen voi katsoa tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=wBiH0NEl7cA

Tiedotustilaisuuden juonsi IKH Areenan myyntipäällikkö Mika Rinne ja paikalla olivat Vesa Ojala (PJ/ Karhu Basket ry), Petri Suokas (hallituksen PJ, IKH Areena), Lauri Vettenranta (toimitusjohtaja VaLePa), Hanna Arve-Talvitie (urheilu- ja tapahtumajohtaja VaLePa) ja Jarkko Hautala (Karhuwolley).