UUTISET

02.12.2022

KORISLIIGOJEN KUUKAUDEN PELAAJAT OVAT JATKOSSA KUUKAUDEN VAHVIMPIA

Korisliigojen ja NOCCOn solmiman markkinointiyhteistyön myötä Korisliigan sekä naisten Korisliigan kuukauden pelaajat ovat jatkossa Kuukauden vahvimpia.

NOCCO on funktionaalinen virvoitusjuoma, jossa yhdistyvät hyvä maku, sokerittomuus ja sekä funktionaaliset raaka-aineet. Tuotteen taustalla on ruotsalaisyritys No Carbs Company, joka lanseerasi ensimmäisen tuotteensa 2014.

NOCCO ja suomalaisen koripalloilun kotimainen huippusarja Korisliiga ovat tehneet sopimuksen markkinointiyhteistyöstä parhaillaan käynnissä olevasta kaudesta. Markkinointiyhteistyön myötä Korisliigan sekä naisten Korisliigan kuukauden pelaajat ovat jatkossa Kuukauden vahvimpia.

– Lähdemme innoissamme yhteistyöhön Korisliigan kanssa. Koripallo on nopeatempoinen ja mukaansatempaava laji, joka sopii omaan vauhdikkaaseen tekemiseemme erinomaisesti. Tulemme rakentamaan yhteyttä koriskansaan aktiivisesti yhdessä Korisliigan kanssa: kuukauden vahvimpien pelaajien palkitsemisen lisäksi meidät tullaan vuoden mittaan näkemään myös peleissä eri paikkakunnilla korishuuman keskellä, kommentoi NOCCOn markkinointipäällikkö Johanna Hermans.

NOCCO tulee näkymään kauden aikana myös Korisliigojen ottelutapahtumissa. Tammikuussa käynnistyy NOCCO Game Night -konsepti, jossa 24 ensimmäistä otteluun saapunutta katsojaa saavat NOCCOt tuomaan nopeimmille katsojille piristystä.

– On upeaa, että olemme löytäneet Korisliigoille uuden kumppanin ja pääsemme rakentamaan yhteistyötä. Lahti Basketballin toimitusjohtaja Roope Suoniolle iso kiitos, että hän näki yhteistyössä koko liigaa koskevan edun ja antoi alkusysäyksen yhteistyölle, Koripalloliiton yhteyspäällikkö Jussi Laurila kommentoi.

Korisliigojen ensimmäiset Kuukauden vahvimmat -pelaajat julkistetaan maanantaina 5.12.