UUTISET

28.10.2022

MIKA RINNE KB EVENTS OY:N JA KARHUBASKETIN JOHTOON

Kauhajoella lokakuun alussa avatulla IKH Areenalla operoiva KB Events Oy on palkannut myyntipäälliköksi 52-vuotiaan Mika Rinteen. KB Events Oy järjestää IKH Areenalla tapahtumia ja pyörittää siellä toimivia ravintoloita esimerkiksi koripallo-otteluiden aikana.

Samalla Rinne ottaa vastuulleen kolme Suomen mestaruutta voittaneen Karhu Basket ry:n toiminnanjohtajan tehtävät. Parhaillaan Karhubasket pelaa sekä Korisliigassa että FIBA Europe Cupissa. Karhubasketin liikevaihto on kasvanut yli miljoonaan euroon, joten tehtävää tuossakin organisaatiossa riittää.

Mika Rinne omaa pitkän pelaajatausta koripalloilijana. Kauhajoen kasvatti lähti 80-90-luvun taitteessa pelaamaan Korisliigaa Uudenkaupungin Korihaiden riveissä. Yhteensä otteluita Korisliigassa tuli 227 kappaletta ja saavutuksina ovat Korisliigan hopeinen (1995) ja pronssinen mitali (1992), sekä Suomen Cup hopea kaudelta 1995-1996.

Korihaiden riveissä vietettyjen vuosien jälkeen Rinne palasi Kauhajoelle ja oli nostamassa paikkakunnan koripallojoukkueen valtakunnalliseen divariin, jossa pelejä kertyi 76 kappaletta. Pelaajauran jälkeen Rinne oli valmentajana nostamassa Kauhajoen Korisliigaan ja on toiminut kaikki vuodet joukkueen taustalla. Koripallon ohella Rinne on hankkinut pitkän työkokemuksen ravintola-alan eri myyntitehtävistä, joten hän omaa kaikki halutut ominaisuudet kahden uuden tehtävän hoitamiseen.

-On ilo ja kunnia päästä vetämään tätä projektia eteenpäin, Rinne kertoo tyytyväisenä. Pikkupojan haave oli joskus työskennellä urheilun parissa. – Odotan innolla, että pääsen hommiin käsiksi.

-Mika Rinteestä saamme rautaisen ammattilaisen KB Eventsille, johtamaan myyntityötä, myymään ja samalla markkinoimaan uutta IKH Areenaa, KB Events Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Suokas aloittaa. Mika tuntee kaikki ihmiset niin täällä Kauhajoella kuin laajemmallakin alueella, mistä asetelmasta on helppo lähteä rakentamaan ja kasvattamaan kaikkia tahoja.