UUTISET

02.10.2022

IKH AREENA AVATAAN KESKIVIIKKONA

Karhubasket otti tuntumaa uuteen IKH Areenaan maanantaina

Muistilista keskiviikon IKH Areenan avausotteluun:

Lippu kannattaa ostaa etukäteen osoitteesta Lippu.fi, sillä lipunmyynnissä on ruuhkaa.

Saavu ajoissa ja muista kärsivällisyys, sillä maltti on valttia ja kaikki on uutta myös järjestäjille.

Etukäteen osteituilla lipuilla, kausiliput ja yksittäiset liput, voi siirtyä aulasta suoraan katsomoon lipuntarkastuksen kautta.

Aulassa on ruuhkaa, joten yläkerran ravintoloissa sinua palvellaan mahdollisimman nopeasti.

Tutustu katsomolohkoihin etukäteen, mikä nopeuttaa asiointia lipunmyynnissä. Jokaiselle katsojalle määritellään oma istumapaikka. 

IKH Areenalla on käynyt viimeisen reilun vuoden verran kova kuhina, mutta nyt on valmista. Viikonlopun aikana Karhubasketin tavarat on muutettu uutuuttaan kiilteleviin tiloihin ja kaikki on nyt valmista keskiviikon avaukseen.

Avausotteluna pelataan viime kevään finaalien uusinta, kun mestaruuden voittanut Karhubasket saa vieraaksi kauhajokisille finaaleissa taipuneen Salon Vilppaan. Keskiviikon avausottelu alkaa kello 18.30, mutta ovet avautuvat ja lipunmyynti käynnistyy kello 16.30. Ennen ottelun alkua IKH Areenan seinälle paljastetaan Suomen mestaruusviiri kaudesta 2021-2022.

Lippuja saa ennakkoon osoitteesta Lippu.fi ja samasta paikasta löytyy kausikortteja (Lippu.fi), joilla pääsee sisään kaikkiin Korisliigan runko- ja jatkosarjan otteluihin, sekä FIBA Europe Cupin alkulohkon kamppailuihin, joista ensimmäinen pelataan IKH Areenalla keskiviikkona 12.10. kello 18.30. Europelien avauksessa vastassa on Egis Körmend (Unkari). Yksittäisten pääsylippujen myynti FIBA Europe Cupin otteluihin alkaa osoitteessa Lippu.fi torstaina 6.10.

Pääsylippuja saa myös IKH Areenalta. Lisäksi lippuja Karhubasketin otteluihin saa R-Kioskeilta kauttamaan.

Varsinkin tulevana keskiviikkona IKH Areenan lipunmyynnissä voi olla ruuhkaa, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa. Tutustu myös etukäteen areenan katsomolohkoihin, sillä jokaiselle katsojalle tulee oma istumapaikka ja etukäteisvalmistelut nopeuttavat asiointia lipunmyyntipisteellä. Lipunmyyntipiste on aulassa ja sinne pääsee kääntymällä ulko-ovien jälkeen oikealle. Aulassa voi liikkua vapaasti. Jos sinulla on kausikortti tai ennakkoon ostettu pääsylippu, voit halutessasi siirtyä lipuntarkistuksen jälkeen katsomoon. Lipuntarkistus on katsomoon vievilläporteilla.

IKH Areenan aulassa on Karhubasketin fanimyymälä ja sekä ykköskerroksessa että toisessa kerroksessa yleisöä palvelevat ravintolat. Sisäänkäynti tapahtuu Pikitien puolelta ns. pohjoissivulta.