UUTISET

13.09.2022

KAUSIKORTTIMYYNTI JATKUU – YKSITTÄISET OTTELULIPUT TULEVAT MYYNTIIN BCL KARSINTATURNAUKSEN JÄLKEEN

Karhubasketin kausikorttimyynti jatkuu osoitteessa lippu.fi 

Yrityslippuja voi ostaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@karhubasket.fi

Kausikortteja voi ostaa myös perjantaina 16.9. pelattavassa harjoitusottelussa Karhubasket – BC Nokia, joka pelataan koulukeskuksen liikuntahallissa kello 17 alkaen. Lipunmyynti aukeaa kello 16 ja sisäänkäynti on Kauhajoen lukion kulmasta. Pääsylippu maksaa 5 euroa, mutta kausikorteilla on ilmainen sisäänpääsy.

Ostetut kausikortit toimitetaan ennen kauden alkua. Mitään tarkkaa päivämäärää tähän ei ole, mutta kaikki tulevat korttinsa saamaan.

On tullut myös kysymyksiä yksittäisten pääsylippujen saatavuudesta. Nämä liput tulevat myyntiin vasta BCL karsintaturnauksen jälkeen eli viikon 39 alussa. BCL karsintaturnaus vaikuttaa Karhubasketin Korisliigan kotiotteluihin, joten lippuja ei yksittäisiin peleihin voi myydä, ennen kuin ottelupäivämäärät on lukittu.

Jos Karhubasket raivaa tiensä BCL:n runkosarjaan, niin nämä ottelut tullaan pelaamaan seuraavasti:

Ke 5.10. Dinamo Sassari (Italia) – Karhubasket

Ke 19.10. Karhubasket – JDA Bourgogne Dijon (Ranska)

Ke 2.11. Karhubasket – Paok Mateko (Kreikka)

Ti 29.11. JDA Bourgogne Dijon (Ranska) – Karhubasket

Ti 13.12. Paok Mateko (Kreikka) – Karhubasket

Ti 20.12. Karhubasket – Dinamo Sassari (Italia)

Karhubasketin kotiottelut BCL:n runkosarjassa alkavat kello 18.30. Näiltä päiviltä tai jos BCL peli on tiistaina, niin keskiviikon Korisliigakamppailut siirtyvät toiseen ajankohtaan. Myös BCL:n otteluliput tulevat myyntiin viikon 39 aikana (jos Karhubasket pelaa BCL:n runkosarjassa).

Jos Karhubasket ei pääse BCL:n runkosarjaan europelit jatkuvat FIBA Europe Cupissa. Sen pelipäivät ovat seuraavat:

Ke 12.10. Kotipeli

Ke 19.10. vieraspeli

Ke 26.10. kotipeli

Ke 2.11. vieraspeli

Ke 23.11. kotona

Ke 30.11. Vieraissa

Myös nämä ottelut siirtävät Korisliigan kamppailuja. FIBA Europe Cupin alkulohkon ottelut kuuluvat kausilipun hintaan. Yksittäiset otteluliput FIBA Europe Cupin otteluihin tulevat myyntiin viikon 39 aikana (jos Karhubasket pelaa FIBA Europe Cupissa).