UUTISET

27.09.2022

KARHUBASKETIN YKSITTÄISTEN PÄÄSYLIPPUJEN MYYNTI ALKAA TORSTAINA KELLO 15

Viime kauden Suomen mestarin Karhubasketin otteluohjelmaan tehtiin muutoksia viime sunnuntaina, kun BCL:n karsintaturnaus päättyi tappioon. Europelit jatkuvat FIBA Europe Cupissa ja samalla varmistui se, että uuden IKH Areenan avausottelu on keskiviikkona 5. lokakuuta pelattava viime kevään finaaliuusinta Salon Vilpasta vastaan. Ottelu alkaa tuttuun aikaan kello 18.30 ja ennen ottelua on luvassa pienet juhlallisuudet, jotka sisältävät mm. uuden mestaruusviirin paljastuksen.

Korisliiga pyörähtää käyntiin lauantaina 1. lokakuuta, jolloin oranssipaidat matkaavat Lapualle paikallisvastustaja Kobrien vieraaksi. Sinne on lähdössä myös fanibussi, joka lähtee liikkeille lauantaina kello 15. Lisätietoa löytyy Karhubasketin somesta. Ilmoittautumiset osoitteeseen fanibussi@karhubasket.fi.

Karhubasketin peleihin on ollut myynnissä kausikortteja, jotka myydään osoitteessa lippu.fi. Kausikortit sisältävät sisäänpääsyn myös FIBA Europe Cupin ensimmäiseen lohkovaiheeseen. Kausikorttimyynti jatkuu edelleen vilkkaan, joten nyt kannattaa käydä varmistamassa oma istumapaikka uudelle IKH Areenalle. Jo tilatut kausikortit ovat tulossa postitse ja niin voi noutaa IKH Areenalta sunnuntaina 5.10. Areenalta voi sunnuntaina ostaa kausilippuja, yksittäisiä pääsylippuja ja liittyä fanclubiin. Maksutapana kortit, käteinen ja erilaiset tyky-setelit ja -sovellukset.

Pelien varmistumisen myötä myös yksittäiset pääsyliput tulevat myyntiin. Näiden lippujen myynti käynnistyy Lippu.fi:ssä torstaina 29. syyskuuta kello 15. Lippujen hinnat ovat näkyvillä Karhubasketin sivuilla ja oheisessa kartassa. Kaikkia pääsylippuja voi ostaa Lippu.fi verkkokaupan lisäksi Karhubasketin kotiotteluista ja R-Kioskeista ympäri maan. Karhubasketin kotiotteluissa lippuja voi ostaa erilaisilla tyky-seteleillä ja -sovelluksilla.

Lippujen hinnat:

Katsomolohkot A, D, G, I:

Kausikortti 220 €, varusmies/eläkeläinen/opiskelija 170 € (varaudu todistamaan oikeus alennukseen)

Yksittäinen pääsylippu 18 €, varusmies/eläkeläinen/opiskelija 15 €, lapsi 7-12v 9 €, perhelippu (2 aik + 2 lasta) 45 €.

Katsomolohkot B, C:

Rivit 1-5 Kausikortti 425 €, yksittäinen lippu 28 €.

Rivit 6-10 Kausikortti 320 €, yksittäinen lippu 23 €.

Katsomolohkot K, J:

Kausikortti 190 €, yksittäinen lippu 15 €

Katsomolohkot E (fanikatsomo), F KB:n junnukatsomo:

Kausikortti 190 €, FanClub jäsenille 170 €, Yksittäinen lippu 15 €, FanClub jäsenille 13 €.

VIP Lippu katsomolohko H:

Lippu 100 € sis. ruuan, osa sisäänkäynti, oma lipun tarkastus, oma ravintola, paikka H katsomossa