UUTISET

12.09.2022

HARJOITUSTURNAUS PERUTTU – KARHUBASKET KOHTAA PERJANTAINA BC NOKIAN

Karhubasket pelaa harjoitusottelun perjantaina 16.9 klo 17 BC Nokiaa. Pelipaikkana on vanha kotiluola eli Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahalli. Ovet avautuvat kello 16 ja sisäänkäynti tapahtuu Kauhajoen lukion kulmauksesta. Lippu maksaa viisi euroa. Kausilipuilla on otteluun vapaa sisäänpääsy.

Liikuntahallilla myydään myös kausikortteja uudelle ja syyskuun lopussa valmistuvalle IKH Areenalle. Kausilippuja myydään erilaisilla tyky-seteleillä ja -sovelluksilla, käteisellä ja korteilla. Nyt kannattaa varmistaa oma paikka Karhubasketin kotiotteluihin Korisliigassa.

Keskiviikkona 14.9 kello 17 Karhu Basket Oranssi kohtaa Karhu Basket Black harjoituspelissä, jota KB Fan Clubin jäsenyyden kaudelle 2022-2023 hankkineet ovat tervetulleita seuraamaan yläkertaan + tapaamaan pelaajia tilaisuuden päätteeksi.