UUTISET

13.09.2022

MYYNNIN- JA MARKKINOINNIN AMMATTILAINEN

Myynnin- ja markkinoinnin ammattilainen

Koripallon Suomen mestari Karhubasket vahvistaa myyntiä ja markkinointia. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen myynnin ja markkinoinnin osaajaa.

Maamme koripallon kärkikastiin ankkuroitunut Karhubasket herättää yhä kasvavaa kiinnostusta maakunnan ja maamme yrityskentässä. Yhteistyökumppanien verkko on laaja, mutta yhteydenpito jo olemassa oleviin yhteistyökumppaneihin ja uusien kumppanien etsintä ovat työpaikan ytimessä. Uusi IKH Areena avaa uusia mahdollisuuksia tapahtumien, messujen ja konserttien järjestämiseen. IKH Areenalta löytyy 2400 istumapaikkaa ja ravintolapaikkoja on yli 1000. Myös IKH Areenan avaavat mahdollisuudet ovat käytössäsi.

Jos olet aktiivinen, oma-aloitteinen, myyntihenkinen ja liikut eri some-kanavilla sujuvasti, hyödyntäen niitä myynnissä ja markkinoinnissa, toivomme sinulta vapaamuotoista hakemusta 30.9. mennessä. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saapuessa, joten toimi nopeasti. Saat vapaasti luoda ja toteuttaa uusia ideoita sekä Karhu Basketille että IKH Areenalle, toimien osana myynnin ja markkinoinnin tiimiä.

Lisätietoja antavat Kaisa Kuusisto puh. 045-145 1711 ja Vesa Ojala puh. 0500-977 889.

Hakemukset voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen vesa@karhubasket.fi