UUTISET

18.05.2022

KARHUBASKETIN HUUTOKAUPPA KÄYNNISSÄ – TOIMI NOPEASTI

Karhubasketin tuotehuutokauppa lähtee käyntiin 18.5. osoitteessa huutokauppa.karhubasket.fi. Huudettavana on huippulaadukkaita tuotteita aina lavamönkiästä trukkiin ja laadukkaaseen sänkyyn saakka. Huutokauppa kestää reilut kaksi viikkoa ja päättyy toukokuun 28. päivä kello 21.

Huutokauppa on toteutettu myös edellisinä vuosina ja kokemukset ovat hyviä. – Se onnistui hienosti heti ensi yrittämällä, kertoo huutokaupan puuhamiehenä toimiva Antti Myllyniemi. – Palaute oli tosi hyvää. Kaikki olivat tyytyväisiä, niin mukana olleet huutajat, joukkue, kuin sen taustavoimatkin , hän jatkaa. – Kuten edellisinä vuosina, fyysisesti tavaratuotteet ovat tälläkin kertaa erittäin laadukkaita ja tasokkaita tuotteita, eli puhutaan tuotekohtaisissa ohjehinnoissa aina yli kahteenkymmeneen tuhanteen euroon saakka, Myllyniemi sanoo, jatkaen että huutokaupassa korkeimman tarjouksen tehneet saavat kyseiset tavarat haltuunsa suoraan vastaavilta yrityksiltä. Nettisivuilla on näkyvissä tuotteesta tarjottu hinta.

Huutokaupasta löytyy todella laadukkaita ja tasokkaita tuotteita, mm. robottiruohonleikkuri, lavamönkijä, laadukkaita huonekaluja, akkutyökalusarja , trukki sekä Tempur luxusluokan sänkysetti.

Nyt, kun salissa on huudettu Karhubasket mestariksi, niin jatkaa huutamista kotisohvalta ja tukea samalla seuramme toimintaa.

Nyt nopeasti katsomaan tuotteet osoitteesta huutokauppa.karhubasket.fi ja huutoja kehiin, että ehdit mukaan.

http://huutokauppa.karhubasket.fi/