UUTISET

17.05.2022

SUOMEN MESTARIT 2022 JUHLII TORSTAINA 19.5.

(kuva: Janne Yli-Korhonen)

Suomen mestarit 2022 juhlii torstaina 19.5.

Karhubasket nappasi kolmannen Suomen mestaruuden viime keskiviikkona, kun se kukisti 1723 katsojan edessä Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa Salon Vilppaan lukemin 90-67. Finaalisarja päättyi kauhajokisille otteluvoitoin 4-1 ja samalla viime kauden hopeat kirkastuivat takaisin kultakantaan.

Karhubasket ei olisi Karhubasket ilman sen loistavia oranssiin pukeutuvia faneja!

Isoo kiitos kuuluu niin faneille kuin lukemattomille henkilöille, jotka ovat olleet mahdollistamassa kaiken. Kiitos kuuluu kioskihenkilökunnalle, järkkäreille, lipunmyyjille, toimitsijoille, tilastoryhmälle, salinrakentajille ja monille monille muille. Kultajuhla on meidän yhteinen juhla, jossa juhlitaan MEITÄ. Olemme yhdessä jälleen Suomen parhaita!

Kiitos myös kaikille Karhubasketin yhteistyökumppaneille.

Torstaina juhlat alkavat Ojalan Pakarin (Topeeka 42) takapihalla, jossa seremoniat alkavat kello 19 mestarijoukkueen esittelyllä. Ääneen pääsevät myös pelaajat ja valmentajat, juhlapuheita unohtamatta.

Koska Suomen paras koripallojoukkue tulee Etelä-Pohjanmaalta, niin juhlallisuudet huipentaa legendaarinen Etelä-Pohjalaanen Rehupiikles, jonka keikka alkaa noin kello 20.

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita yhteiseen juhlaan!

REHUPIIKLES

Rehupiikles on kaikkea. Se on HUUMORISHOWSTANDUPJAZZROCKBLUES- BÄNDI.

Käännetään Etelä-Pohjanmaan murteelle rock klassikoita. Sanoitusten täytyy olla huumoria. Rakennetaan show, jossa maajussit ovat rock-tähtiä ja sekoittavat maaseudun agrikulttuuria rock`n roll kulttuuriin. Eli kummisaappaat ja Jussi-paita päällä rock´n rollia. Navetta vaatteissa esiintymislavalle.

Rehupiikles yhtye sovittaa ja sanoittaa kappaleet itse. Musiikkisovituksissa on myös huumoria, mutta huomioitavaa, että soitto on tiukkaa ja taitavaa. Siksi 9-hengen bändi puhaltimineen mahdollista: ” Kaikkiruokaisille kaikenlaista musiikkia.”Rehupiikes live-esiintymiseen liittyy olennaisesti myös hauskat välijuonnot-ja puheet. Joskus esiintymistä voidaan verrata stand up- komiikkaan.