UUTISET

06.12.2021

KARHUBASKETIN RENE ROUGEAU ON KORISLIIGAN KUUKAUDEN PELAAJA

Rene Rougeau on valittu Korisliigan kuukauden pelaajaksi eli kuukauden Valopilkuksi marraskuussa.

Korisliigan ja Taksi Helsingin solmiman markkinointiyhteistyön myötä Korisliigan kuukauden pelaaja on Kuukauden Valopilkku. Valopilkku on Taksi Helsingin omistama taksintilaussovellus, millä kuluttajat voivat tilata taksin vuorokauden ympäri, lähes koko maassa.

Renen henkilökohtaiset tilastokeskiarvot marraskuulta olivat 15,4 pistettä, 10,2 levypalloa ja 3,8 koriin johtavaa syöttöä. Keskimääräiseksi tehokkuuslukemaksi merkittiin vakuuttava 23,2. Edellisen kerran Rougeau sai vastaavan palkinnon maaliskuussa 2019.

Aiemmin Valopilkuksi on tällä kaudella valittu myös Karhubasketia edustava Cameron Jones, joka sai kunnian olla lokakuun Valopilkku.

Karhubasket on Korisliigan sarjataulukossa toisena. Voittoja on tullut 11 kappaletta ja tappioita kaksi. Karhubasket kohtaa seuraavassa ottelussa kotiluolassaan paikallisvastustaja Lapuan Kobrat. Keskiviikkona kello 18.30 alkavaan otteluun lippuja saa ennakkoon osoitteesta ennakkolippu.com tai Kauhajoen Kesportista. Uusien määräysten mukaan yleisöltä tarkastetaan koronapassi, heidän saapuessa salille.