UUTISET

19.12.2021

KARHUBASKET KYSELY

Karhubasket toivoo sosiaalisen median käytöstään koskevaan kyselyyn vastauksia, samalla voit osallistua arvontaan ottelulipuista. Kysely on avoinna vastaajille vain 23.12. saakka. Linkki kyselyyn:

https://link.webropolsurveys.com/S/71913287B4CE3645

Kysely on osa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkissa toteutettavaa opinnäytetyötä, jonka aiheena on sosiaalisessa mediassa tapahtuva urheilumarkkinointi. Opinnäytetyö toteutetaan yhteistyössä korisliigajoukkue Karhubasketin kanssa. Tavoitteena on selvittää Karhubasketin sosiaalisen median käyttöä, sekä saada Karhubasketin sosiaalisen median käytöstä mielipiteitä ja kehitysehdotuksia sosiaalisen median käyttäjiltä. Toiminnan kehittämisen kannalta jokainen mielipide on tärkeä.

Tutkimuskohteena on Karhubasketin sosiaalisen median kanavat ja sosiaalisen median käyttäminen.

Kysely on julkaistu Karhubasketin Facebookissa, Twitterissä ja internetsivuilla. Kyselyssä on yhteensä 15 kysymystä. *:llä merkityt kysymykset ovat pakollisia, ilman niihin vastaamista kyselyssä ei pääse eteenpäin. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia ja se on avoinna 23.12.2021 saakka. Painathan lopuksi Lähetä-painiketta. Vastaukset käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti, sekä ne tuhotaan tutkimuksen päätteeksi. Lisäksi tuloksista ei pysty näkemään kenenkään yksittäisiä vastauksia. Voit osallistua arvontaan vastaajien kesken kahdesta Karhubasketin kotiottelun pääsylipusta jättämällä yhteystietosi kyselyn lopuksi.