UUTISET

03.12.2021

KARHUBASKETIN KORISLIIGAN OTTELUIHIN VAADITAAN KORONAPASSI

Länsi-Suomen aluehallintoviraston perjantaina 3.12. tekemän päätöksen mukaan, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueilla kielletään kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 50 henkilöä. Päätös perustuu tartuntatautilain 58 pykälään, jonka mukaisilla päätöksillä voidaan rajoittaa yleisötilaisuuksia. Päätös on voimassa 6.12.2021 – 5.1.2022.

Toiminnanharjoittaja voi ottaa koronapassin käyttöön vaihtoehtona voimassa oleville koronarajoituksille, jolloin passi mahdollistaa sisäänpääsyn tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Koronapassia voidaan edellyttää 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä.

Karhubasketin Korisliigan kotiotteluissa tarkastetaan katsomoon saapuvalta yleisöltä koronapassi. Alle 16-vuotiailta ei passia tarkisteta. Koronapassin tarkistus on heti ulko-ovilla, ennen saapumista aulaan. Varaudu esittämään koronapassin kanssa kuvallinen henkilötodistus.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassi vaaditaan kaikilta yli 16-vuotiailta katsojilta. Myös sitä nuorempien on hyvä varautua todistamaan henkilöllisyys tarvittaessa, jos on epäselvyyttä iästä ja koronapassin tarpeesta.

Karhubasketin seuraava kotiottelu on keskiviikkona 8. joulukuuta kello 18.30, kun karhuluolaan saapuu vieraaksi rakas paikallisvastustaja Lapuan Kobrat. Lippuja on ostettavissa ennakkoon Kauhajoen Kesportista tai osoitteesta ennakkolippu.com.

Karhubasket suosittelee vahvasti käyttämään kasvomaskeja ottelutapahtumassa. Lisäksi huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Käsidesidesinfiointipisteitä on useissa paikoissa ympäri salia.