UUTISET

15.12.2021

SUOMEN CUPIN VÄLIERÄN LIPUT MYYNTIIN

Karhubasket selvitti tiensä Suomen Cupin lopputurnaukseen eli Final Four tapahtumaan, voittamalla puolivälierissä Joensuun Kataja Basketin kotiluolassa lauantaina 11.12. pistein 81-61.

Suomen Cup mestaruus ratkaistaan Final Four lopputurnauksessa, jossa Karhubasketin lisäksi pelaavat Salon Vilpas, Lahti Basketball ja Helsinki Seagulls. Lopputurnaus pelataan Helsingissä perjantaina 14.1. ja lauantaina 15.1. Pelipaikka on uusi vastavalmistunut Urheahalli.

Perjantain ensimmäisessä välierässä kohtaavat Karhubasket ja Salon Vilpas. Ottelu alkaa kello 18.05. Toisessa välierässä kohtaavat Seagulls ja Lahti.

Karhubasketin välierään on nyt lippuja ennakkomyynnissä. Näitä lippuja on rajallinen määrä, joten toimi nopeasti. Lipun hinta on 15 euroa. Jos haluat päästä kannustamaan oranssipaitoja, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen info@karhubasket.fi. Ennakkomyynti päättyy sunnuntaina 19.12. klo 18. Sen jälkeen lippuja saa osoitteesta lippu.fi ja hinta on 22,50 euroa.