UUTISET

19.11.2021

KARHUBASKETIN PERINTEINEN PIKKUJOULU LAUANTAINA 27. MARRASKUUTA (PÄIVITYS 19.11.)

Karhubasketin perinteinen pikkujoulu järjestetään Ojalan Pakarin Vintillä lauantaina 27. marraskuuta. Alkamisaika on kello 18.30.

Heikentyneen koronatilanteen takia, Karhubasketin hallitus on päättänyt, että pikkujouluihin osallistujilta kysytään paikalle saapuessa koronapassi. Muistathan varautua tähän etukäteen. Lisäksi on hyvä ottaa mukaan kuvallinen henkilötodistus. Karhubasketin pelaajat osallistuvat pikkujouluhin ja Karhubasketin on työnantajana huolehdittava pelaajien (työtekijät) terveydestä. Karhubasket pahoittelee passin esittämisestä aiheutuvaa haittaa, mutta terveus edellä on mentävä. Saavuthan paikalle vain täysin terveenä ja huolehditaan hyvästä käsihygieniasta.

Mukaan mahtuu 80 nopeinta, joten nyt kannattaa toimia heti, jos haluat varmistaa paikkasi ja päästä juhlimaan joukkueen kanssa. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: info@karhubasket.fi Ilmoittautumisia on tullut hyvin, mutta muutama paikka on vapaana, joten nyt nopeati ilmoittautumisia, jos mielii päästä mukaan.

Ohjelmassa on noutopöytäruokailu, leikkimielistä kisailua ja perinteinen pelipaitojen huutokauppa.

Tervetuloa mukaan!