UUTISET

10.10.2021

KARHUBASKET KANNUSTAA KAIKKIA HANKKIMAAN KORONAROKOTTEEN

Karhubasket kannustaa kaikkia hankkimaan koronarokotteen. Siksi Karhubasket ja Suupohjan LLKY järjestävät ensiviikolla tempauksen, jossa jokainen walk-in rokotuspisteissä käyvä saa itselleen pääsylipun ensi lauantaina pelattavaan Korisliigaotteluun Karhubasket – Kouvolan Kouvot.

Eikä kyseessä ole mikä tahansa koripallo-ottelu. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet Korisliigan kolmella voitolla, ja ovat ainoat joukkueet sarjassa ilman tappioita. Kyseessä on siis todellinen kärkiottelu.

Ensi lauantain ottelu alkaa kello 17 Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa (Aninkuja 4, 61800 Kauhajoki). Ovet avautuvat kello 16.

-Karhu Basket haluaa olla omalla panoksellaan mukana kannustamassa ihmisiä toimimaan vastuullisesti ja ottamaan koronarokotuksen, Karhubasketin päävalmentaja Janne Koskimies kertoo. – Korkeampi rokotekattavuus on tietysti meillekin seurana tärkeä asia, jotta ottelutapahtumat pystytään järjestämään ilman yleisörajoituksia. – Kotiottelumme ovat merkittävä yhteisöllinen tapahtuma Suupohjan alueella, joissa käy paljon kaikenikäistä väkeä.

Rokotuspaikat

Kauhajoki:

tiistai 12.10. klo 13-16 ja torstai 14.10. klo 15-17.30, Kauhajoen seurakuntakeskus

Teuva:

torstai 14.10. klo 14-16 ja lauantai 16.10. klo 12-14, Teuvan terveyskeskus

Karijoki:

keskiviikko 13.10. klo 10-12, Karijoen terveysasema

Tarkemmat ajat ja paikat löytyvät LLKY:n sivulta osoitteesta: www.llky.fi