UUTISET

25.10.2021

FANIBUSSI KOTKAAN PERJANTAINA 29.10.

Karhubasketin fanit ovat jälleen tällä kaudella osoittaneet, miksi he ovat maan parhaita faneja. Kannustus on ollut niin kotiluolassa kuin vieraissakin LOISTAVAA! Fanibussi on ollut joukkueen tukena Uudessakaupungissa, Lapualla ja Loimaalla. Lapualla busseja oli kaksi kappaletta. Ja Karhubasket on nauttinut faniensa tuesta. Saldo on komea, kuusi voittoa, eikä yhtään tappiota.

Ja tahti jatkuu hurjana. Tulevana perjantaina faneilla on mahdollisuus lähteä Kotkaan, jossa Karhubasket kohtaa KTP:n perjantaina kello 18.30 alkavassa Korisliigan kamppailussa. Matkan hinta on vain 10 euroa. Siis 10 euroa.

Matkaan lähdetään perjantaina kello 11.30 Ojalan Pakarin takapihalta. Paluu heti ottelun jälkeen. Ilmoittautumiset nopeasti osoitteeseen: fanibussi@karhubasket.fi

Lauantaina 6. marraskuuta fanibussi on lähdössä Helsinkiin, jossa oranssipaidat kohtaavat Petteri Koposen tähdittämän Helsinki Seagullsit. Bussi starttaa kello 11 Ojalan Pakarin takapihalta. Peli alkaa legendaarisessa Kisahallissa kello 17. Matkan hinta fanclubin jäsenille 35 euroa ja muille 40 e. Ilmoittautumiset samaan osoitteeseen.

#oranssionmeidän