UUTISET

30.01.2021

KARHUBASKET TÄYDENTÄÄ VAJAATA KOKOONPANOA

KUVA: PEKKA AARNIVALA/Nokian Uutiset

Karhubasket on kärsinyt loukkaantumisista, joten se on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen 201 senttisen laituri Jeffery Garrett Jr:n kanssa. Garrett siirtyy Kauhajoelle BC Nokialta. Nokialla Garrett pelasi 11 ottelua 13,8 pisteen, 8,9 levypallon ja 1,1 syötön keskiarvoilla. Lisäksi hän riisti pelivälineen vastustajalta 1,8 kertaa per ottelu.

Karhubasket on pelannut kaksi edellistä ottelua kuudella pelaajalla. Tästä huolimatta se onnistui voittamaan sarjakärki Seagullsin kotisalissa viime keskiviikkona. Vain 48 tuntia tuon jälkeen se pelasi samalla kuuden pelaajan kokoonpanolla Suomen Cupin välierän Tampereella. Bensa oli tankista loppu, joten Pyrintö eteni Cupin finaaliin pistein 111-79.

Karhubasketilta ovat puuttuneet kokoonpanosta Thomas Vehmanen (alavartalovamma), Collin Malcolm (alavartalovamma), TJ Holyfield (ylävartalovamma) ja Osasumwen Osaghae Jr (alavartalovamma). Lisäksi sivussa on Mikael Laihonen, mutta hän on ollut poissa jo pitemmän aikaa. Loukkaantuneista Osaghaen odotetaan palaavan kokoonpanoon ensi viikolla.

Garrett on jo saapunut Kauhajoelle ja on mukana joukkueen harjoituksissa. Samoin Anthony Hilliard on vapautunut korona karanteenista, joten he tulevat olemaan ensi keskiviikkona Karhubasketin kokoonpanossa, kun joukkue matkustaa Lahteen, jossa on vuorossa seuraava ottelu.