UUTISET

30.01.2021

KARHUBASKET HÄVISI CUPIN VÄLIERÄN

Karhubasket lähti perjantaina pelaamaan Suomen Cupin välierää Tampereelle. Matkassa olivat samat pelaajat, kuin keskiviikon voittoisassa Seagulls ottelussa. Nämä kuusi urheaa sotilasta taistelivat, mutta toinen ottelu 48 tunnin sisään oli tällä kertaa liikaa.

Ottelun ensimmäisellä kauhajokiset pysyivät mukana. Eero Innamaa (18/3/3) ajeli puolustuksen keskustaan ja nosteli koreja. Bojan Sarcevic (9/7/7) löysi vapaat pelaajat. Pyrintö piti 10 pelaajalla yllä kovaa tempoa, mikä oli vieraille myrkkyä. Korisliigan pistetilaston ykkösmies Marcus Lewis (20/7/6) oli liukas kuin saippuan palanen. Panu Peltokangas (6/9/2) heitti kahdella perättäisellä kolmosella kotijoukkueen karkumatkalle. Avauspuoliajan hahmo oli Pyrinnön Sentteri Brady Skeens (22/14), joka viimeisteli tarkasti pienempää vastustajaa vastaan. Puoliajalla oltiin lukemissa 53-45.

Kolmannen kympin kotijoukkue voitti 29-14 ja peli oli lopullisesti ohi. Tomas Pihlajamäki (16/3) löysi bonuskaaren takaa heittotilaa ja upotti kolmoset tarkasti. Karhubasketista heittovireen löysi Kalle Peltonen (19/5/3), upottaen 19 pistettä. Kapteeni Antti Niskanen (16/3/3) ja Okko Järvi (11/8/6), kuten myös Joona Hakamaa (6/2/3) pääsivät myös pisteiden makuun. Loppunumerot Pyynikillä 111-79 Pyrinnön eduksi. Pyrintö selvisi helmikuun puolivälin finaaliin, jossa se kohtaa Helsingin Kisahallissa Seagullsit. Seagulls voitti omassa välierässään BC Nokian lauantaina lukemin 93-68.

Karhubasket pääsee nyt keskittymään Korisliigaan, jossa se pelaa seuraavan ensi keskiviikkona, kun se matkustaa Lahden vieraaksi. Toivottavasti sairastuvalta saadaan lisää pelimiehiä kokoonpanoon, jotta kuuden miehen taakka hieman helpottuu.