UUTISET

17.11.2020

KARHUBASKETIN MIKROPOJAT VOITTIVAT KAKSI OTTELUA

Alarivi vas: Jerry, Jasu, Artturi, Pyry, Toivo, Hannes, Vilho. Ylärivi vas: Miro, Elmeri, Daniel, Amiel, Eeli, Iisakki, Eetu, Joosa.

Karhubasketin mikropojat pelasivat sunnuntaina liikuntahallissa turnauksen, jossa olivat mukana Kokkolan NMKY, Lapuan Korikobrat ja Vaasan Salama.

Ensimmäisessä ottelussa Karhubasket otti 82-21 (48-11) voiton Salamasta. Kokkola ja Kobrat pelasivat tiukan ottelun, joka päättyi kokkolalaisten niukkaan pisteen voittoon. Kobrat voittivat Salaman ja sitten oli vuorossa turnauksen viimeinen ottelu.

Siinä vastakkain olivat Kokkolan NMKY ja Karhubasket. Kauhajokiset johtivat avauskympin jälkeen 12-10, mutta Kokkola oli puoliajalla etulyöntiasemassa pistein 24-26. Kolmannella neljänneksellä oranssipaidat kutistivat eron pisteeseen. Viimeisellä kympillä peli näytti ratkeavan kokkolalaisille, sillä heidän etumatkansa oli venynyt jo 10 pisteeseen, kun pelaamatta oli enää pari minuuttia. Kotiyleisön villisti kannustaman Karhubasket ei luovuttanut, vaan kuroi eron umpeen ja upottivat voittoheiton juuri ennen päätössummeria. Loppulukemat olivat 47-46.

Mikropoikien sarja jatkuu kahden viikon kuluttua Kokkolassa, jossa seuraava pelit pelataan. Vielä ennen joulua ohjelmassa on ottelu Lapualla ja turnaus Vaasassa joulukuun 20. päivä.