UUTISET

03.12.2020

BRANDON SPEARMAN JA KARHUBASKET OVAT PURKANEET PELAAJASOPIMUKSEN

Brandon Spearman #32 (kuva: Erkki Hautaviita/EH Kuvat)

Kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut Karhubasket on purkanut laituri Brandon Spearmanin pelaajasopimuksen. Purku tapahtui yhteisymmärryksessä ja Karhubasket toivottaa onnea sekä menestystä Spearmanille tuleviin haasteisiin.

Spearman pelasi oranssipaidoissa 10 ottelua. Vajaan 23 minuutin peliajalla hän teki 14,1 pistettä, poimi 2,5 levypalloa ja jakoi 1,9 syöttöä ottelua kohden. Kolmoset upposivat 41 prosentin ja kakkoset 49 prosentin tarkkuudella. Spearman oli poissa kokoonpanosta viime keskiviikon ottelussa, koska oli karanteenissa. Toisen koronatesti tulos tuli vasta torstaina aamusta. Molemmat testit, jotka otettiin karanteeniaikana olivat negatiivisia.

#oranssionmeidän