UUTISET

09.11.2020

KESKIVIIKKONA PAIKALLISOTTELU KOBRIA VASTAAN – LIPUT MYYNNISSÄ

Karhubasket haki lauantaina kauden ensimmäisen vierasvoiton Salosta. Korisliigan kamppailut jatkuvat kotiluolassa keskiviikkona, kun vieraaksi saapuu rakas paikallisvastustaja Lapuan Kobrat.

Karhubasket ja Kobrat ovat kaudella jo kohdanneet. Lokakuussa Kobrat voittivat kotiottelunsa, kovan viimeisen neljänneksen kirin siivittäminä, lukemin 84-78. Korisliigan sarjataulukko näyttää tasaiselta. Runkosarjassa pelataan vain 22 ottelua, jonka jälkeen joukkueet jaetaan ylä- ja alaloppusarjaan. Molemmissa on mukana kuusi joukkuetta. Vain voitta kelpaa oranssipaidoille ja toivottavasti voitto on seitsemän pistettä tai enemmän.

Keskiviikon Karhubasket – Kobrat ottelu alkaa Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa kello 18.30. Lippuja on myynnissä Kauhajoen Kesportissa ja osoitteessa ennakkolippu.com. Jos Kesportissa jää lippuja myymättä, niin ne myydään keskiviikkona salilla, aulan fanipisteessä. Ovet salilla avautuvat kello 17.30.

Muista tutustua otteluiden turvallisuusohjeisiin osoitteessa karhubasket.fi. Saavu peliin vain täysin terveenä, desinfioi kädet saapuessasi salille ja kasvomaskin käyttö on pakollista. Sisäänkäynti alakertaan tapahtuu aulasta ja yläkertaan Kauhajoen Lukiota vasta päätä. Muista jättää kaikissa turvavälit ja vältä ylimääräistä liikkumista katsomossa. Jokaiselle osastolle on oma poistumistie, kun peli on päättynyt.

#oranssionmeidän