UUTISET

30.11.2020

TURVALLISUUSOHJEET KORISLIIGAN OTTELUIHIN KAUDELLA 2020-2021

Karhubasketin seuraava kotiottelu on keskiviikkona 2.12., jolloin vieraaksi saapuu Ura Basket. Ottelu alkaa koulukeskuksen liikuntahallissa kello 18.30. Liput on myynnissä nyt! Osta omasi osoitteesta ennakkolippu.com tai Kauhajoen Kesportista.

Etelä-Pohjanmaalla ollaan koronaviruksen leviämisessä kiihtymisvaiheessa. Jos tautitapauksia tulee esille tai tartuntaketjujen selvityksessä tulee epäilyksiä, joihin pitää reagoida, nämä ohjeet saattavat muuttua päivittäin. Seuraa tiedottamista Karhu Basketin somen kanavilla ja nettisivuilla.

Yleiset ohjeet Korisliigan runkosarjaan:

Yksittäisen katsojan vastuu: Jos olet ollut ehkilön kanssa tekemisessä, jonka epäillään altistuneen tai on saanut tartunnan, pidättäydy ylimääräisistä tapaamisista äläkä saavu peliin. Jos saat tietää, että olet altistunut tartunnalle tai olet ollut henkilön seurassa, jolla on todettu korona ja olet ollut pelissä, niin ilmoita siitä välittömästi s-postilla osoitteeseen: info@karhubasket.fi

Tule otteluun vain täysin terveenä! Jos olet kipeä, pääsysi otteluun saatetaan estää.

Lataa puhelimeesi koronavilkkusovellus!

Ottelutapahtumassa pitää käyttää kasvomaskia! Otteluissa on saatavilla kertakäyttömaskeja ja Kesportissa sekä aulan fanipisteessä on myynnissä pestäviä Karhubasket kasvomaskeja. KB:n kasvomaskin hinta on 15 euroa kpl tai 2 kpl 25 euroa. Saatavilla on miesten, naisten ja lasten kokoja, väreinä oranssi tai musta (musta miehet/naiset loppuunmyyty).

Desinfioi kädet! Otteluissa on useita käsidesipisteitä, joita tulee käyttää salille tullessa ja tapahtuman aikana. Muista pestä kätesi, kun saavut pelin jälkeen kotiin ja käytä käsidesiä.

Huolehdi turvaväleistä! Pidä mielessäsi myös se katsolohko ja istumapaikka, jolla istut pelissä, jotta tarvittaessa asioita pytytään selvittämään.

Ainoastaan perheenjäsenet voivat istua vierekkäin! Järjestysmiehiä on ohjeistettu kohteliaasti puuttumaan ja selvittämään tämä.

Saavu paikalle ajoissa! Näin vältämme ruuhkan syntymisen, eikä jonoja muodostu. Ovet salilla aukeavat aina tuntia ennen ottelun alkamista.

Sisäänpääsy otteluihin:

Salilla ei ole lipunmyyntiä. Pääsylippu on siis ostettava etukäteen joko Kauhajoen Kesportista tai ennekkolippu.comista. Jos Kesportin ennakkomyynnistä jää lippuja myymättä, ne myydään salilla pelipäivänä, alkaen tunti ennen ottelun alkua, kun ovet avautuvat. Myytävissä olevien lippujen määrää on rajoitettu, jotta turvavälit voidaan ylläpitää ja tapahtuma on kaikille mahdollisimman turvallinen. Seura tiedottaa nettisivuilla ja somessa pelipäivänä, jos salilla myydään lippuja. Muista turvavälit ja vältä ruuhkaa! Maksuvälineenä käy kaikissa pisteissä käteinen ja pankkikortti.

Noudatan järjestysmiesten ohjeita joka tilanteessa!

Seuraa kuulutuksista saatavia ohjeita!

Katsomo on jaettu kahteen lohkoon. Yläkertaan ja alakertaan. Jos paikkasi on alakerrassa, niin sisäänpääsy on aulassa. Ovet joko Aninkujan puolelta tai koulukeskuksen sisäpihalta. Yläkertaan pääsee salin kulmasta, ovesta, joka sijaitsee Kauhajoen lukiota vastapäätä. Ovilla on merkitty mihin osastoon siitä pääsee sisälle. Lohkojen välillä ei ole sisäkautta kulkua, joten ennen kuin menet sisälle saliin, muista tarkistaa oikea ovi.

Yläkerrassa on kaksi osastoa. B1 SININEN ja B2 VIHREÄ.

Alakerrassa on viisi osastoa. A1 KELTAINEN, A2 VIOLETTI, A3 SININEN, C pohjoinen (ns. fanikatsomo) VAALEANPUNAINEN, D eteläinen PUNAINEN.

Seura on varannut kausikorttilaisille lisätilaa katsomosta, joten turvavälit katsomossa voidaan varmistaa. Seuraa järjestysmiesten ohjeita. Jotta turvavälit toteutuvat, voi vakiopaikka siirtyä tuolin tai kaksi erisuuntaan. Eri lohkoissa, alakerrassa ja yläkerrassa on omat wc-tilat. Vältä ylimääräistä liikkumista salissa!

Poistuminen ottelusta:

Kummallakin katsomolohkolla, ala- ja yläkerralla on useampi poistumistie katsomosta. Ottelusta poistutaan vasta sen päätyttyä sitä poistumistietä, joka katsomonosalle on varattu. Käytä malttia ja vältä ruuhkaa! Pienellä odottamisella vältämme ruuhkan ovilla ottelun jälkeen. Seuraa tässäkin järjestysmiesten ohjeita.

Ottelun jälkeen ei ole avointa lehdistötilaisuutta. Lehdistötilaisuus on katsottavissa suorana Karhubasketin YouTube-kanavalta.

Ottelusta poistutaan maltilla, välttäen ruuhkia, mutta kuitenkin ripeästi, jotta saliryhmä saa alkaa purkaa salia. Älä jää kenttäalueelle tai auloihin. Seurustelu pelaajien kanssa ottelun jälkeen on ehdottomasti kielletty!

Salilla toimii alakerran kanttiini ennen ottelua. Puoliajalla aulan kahvio ei ole avoinna. Alakerran katsomolohkoa varten saliin tuodaan neljä kahvikärryä. Yksi C-katsomolle, yksi A1 katsomolle, yksi A2 ja A3 katsomolle ja yksi D-katsomolle. Muista huolehtia turvaväleistä.

Yläkerran katsomolohkoissa on yksi kioski katsomolle B1 ja yksi katsomolle B2.

Karhubasketin junioreille on toimitettu omat ohjeet Korisliigan otteluista. Myös juniorien määrää on turvallisuussyistä rajoitettu. Juniorit, jojo:t ja valmentajat noutavat lippunsa ohjeiden mukaisesti Kauhajoen Kesportista, josta 50 ensimmäistä saa lipun. Juniorit, Jojo:t ja valmentajat istuvat D-katsomossa. Ylimääräinen liikkuminen katsomossa tai muissa koulun tiloissa on ehdottomasti kielletty. Myös junioreilla tulee olla kasvomaski. Kaikki D-katsomossa istuvat poistuvat ottelun päätyttyä ulos ovesta nro 4.