UUTISET

16.11.2020

LIPUT MYYNNISSÄ KESKIVIIKON BC NOKIA OTTELUUN

Karhubasket pelaa seuraavan otteklunsa Korisliigassa keskiviikkona, kun karhuluolaan saapuu BC Nokia. Nokialaisten valmentajana toimii Kauhajoella pitkään pelannut ja valmentanut Greg Gibson. BC Nokia on sarjataulukon kakkosena ja pääsee keskiviikon kamppailuun viiden ottelun voittoputkessa. Kauhajokisten sarjasijoitus on neljän ja oranssipaidoilla on alla kolme perättäistä voittoa. Kumman joukkueen voittoputki päättyy keskiviikkona ja kumpi joukkue vahvistaa asemiaan taistelussa yläloppusarjan kuudesta paikasta?

Keskiviikon ottelu alkaa kello 18.30 Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa. Lippuja voi ostaa ennakkoon Kauhajoen Kesportista ja osoitteesta ennakkolippu.com. Kesportista ennakkolippuja jää melko varmasti myytyä ja ne myydään keskiviikkona salilla kello 17.30 alkaen, kun ovet avautuvat. Lippuja voi ostaa salilta aulan fanipisteeltä, jossa on myynnissä myös Karhubasketin uusia fanituotteita.

Muista tutustua ennakkoon turvallisuusohjeisiin karhubasket.fi osoitteessa!