UUTISET

02.12.2020

KESKIVIIKON OTTELU KARHUBASKET – URA BASKET PELATAAN ILMAN YLEISÖÄ

Karhubasket on saanut aamun aikana uusia ohjeita E-P:n sairaanhoitopiirin koronanyrkiltä. Koronaviruksen leviämistä pyritään estämään kaikin mahdollisin tavoin, joten tästä syystä Korisliigan kamppailu Karhubasket – Ura pelataan keskiviikkona 2.12. ilman yleisöä.

Peli on katsottavissa Ruudusta.

Keskiviikon kamppailuun jo ostetut pääsyliput ennakkolippu.comista tai Kauhajoen Kesportista käyvät Karhubasketin seuraavaan kotiotteluun.

Korisliigan seurakokous keskustelee sarjan keskeyttämisestä perjantaina ja on todennäköistä, että Korisliiga seuraa lentopallon ja jääkiekon mallia, keskeyttäen sarjapelit toistaiseksi. Tauon pituus voi selvitä perjantaina, mutta voi olla, että sarjatoimintaa jatketaan, kun koronavirustilanne rauhoittuu.

Karhubasket tiedottaa perjantain tapahtumista tuoreeltaan.

#oranssionmeidän