UUTISET

05.04.2019

NYT PÄÄSEE LYÖMÄÄN KARHUBASKETIN MESTARUUSKOLIKOITA

Tulevana lauantaina Karhubasket kohtaa kotiluolassa sarjakärki Salon Vilppaan. Kaikilla on vielä muistissa viime kevään huipentaneet mestaruusjuhlat, kun huikeassa finaalisarjassa kaatui Vilpas otteluvoitoin 4-2. Meneillään oleva kausi alkoi ikimuistoisella pelillä, jossa Karhubasket voitti Vilppaan jatkoajan jälkeen lukemin 115-112. Toivottavasti nyt lauantaina pelattavassa ottelussa, joka alkaa kello 17, nähdään saman tapainen peli ja Karhubasket kirjaa 12 perättäisen kotivoiton.

Lauantaina halukkailla on mahdollisuus lyödä itselleen Karhubasketin mestaruuskolikko. Ovet aukeavat jo kello 14 ja kolikonlyöntipiste on aulassa, fanimyymälän yhteydessä. Fanimyymälä on myös auki ja alakerran kahvio. Kolikon lyöminen maksaa 20 euroa ja sen voi maksaa käteisellä tai kortilla. Kolikon lyöminen kuvataan ja halukkaat saavat ladata tästä itselleen muistoksi kuvan. Kuvan voi kehittää vaikka mestaruuskolikon viereen Petterin kuvakaupassa. Kolikoita voi lyödä myös ottelun aikana, pelin tauoilla ja ottelun jälkeen.

Muista tutustua myös fanimyymälän mahtaviin fanituotteisiin!