UUTISET

11.04.2019

RENE ROUGEAU ON KUUKAUDEN PELAAJA

 

Korisliigan kuukauden pelaajaksi maaliskuussa on valittu Karhubasketin Rene Rougeau. Rene johdatti oranssipaidat seitsemään voittoon, yhtä monessa ottelussa. Voittojen myötä Karhubasket on varmistanut runkosarjan kakkospaikan jo hyvissä ajoin ennen pitkän sarjakauden päätöstä. Korisliigan pudotuspelit alkavat kotiluolassa huhtikuun 19. päivä.

Maaliskuussa 33 vuotta täyttänyt 198 senttinen laituri oli tärkeä palanen joukkuetta jo viime kevään, kun Karhubasket voitti Korisliigan mestaruuden. Tällä kaudella Rene on pelannut 36 ottelussa ja kirjannut tilastoihin 15,3 pistettä, 7,8 levypalloa ja 3,5 syöttöä. Lisäksi hän torjuu 1,5 vastustajan heittoa ottelua kohden ja riistää pelivälinen 1,9 kertaa.

Korisliigan pistetilastossa Rene on 15., levypalloissa yhdeksäs, riistoissa neljäs ja torjunnoissa kakkonen seurakaveri Greg Manganon jälkeen.

Maaliskuussa Rene oli mukana kuudessa ottelussa ja teki niissä keskiarvoiksi 15,7 pistettä, 10,5 levypalloa ja 3,8 syöttöä. Kakkoset upposivat 58 prosentin tarkkuudella ja torjui vastustajan heiton 1,7 kertaa.

Rene Rougeau tunnetaan erittäin hyvänä joukkuepelaajana ja hänen puolustuspelinsä on monesti sytyttänyt joukkueen taisteluun. Rene on myös aktiivisen ja äänekkään Karhubasket Fun Clubin suosikki pelaaja, sillä hän erityisesti osaa arvostaa fanien merkitystä otteluissa.

Rene Rougeau saa kuukauden pelaajapalkintonsa ensi lauantain ottelussa Karhubasket – Seagulls. Ottelu alkaa kello 17 Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa. Lippuja saa ennakkoon osoitteesta www.ennakkolippu.com.