UUTISET

11.04.2019

MESTARUUSKOLIKOITA VOI LYÖDÄ TAAS LAUANTAINA

Karhubasketin mestaruuskolikoita lyötiin viime lauantaina hurja määrä. Suuren kysynnän vuoksi kolikonlyönnille on nyt järjestetty kovilla neuvotteluilla uusi mahdollisuus. Mestaruuskolikkoa voi lyödä tulevana lauantaina ennen kello 17 alkavaa Karhubasket – Helsinki Seagulls peliä. Ovet aukeavat salilla kello 14 ja kolikkoja voi lyödä ennen peliä, pelin aikana ja tauoilla.

Mestaruuskolikoita lyödään fanimyymälän yhteydessä. Fanimyymälä on myös auki ja alakerran kahvio. Kolikon lyöminen maksaa 20 euroa ja sen voi maksaa käteisellä tai kortilla. Kolikon lyöminen kuvataan ja halukkaat saavat ladata tästä itselleen muistoksi kuvan. Kuvan voi kehittää vaikka mestaruuskolikon viereen Petterin kuvakaupassa.

Muista tutustua myös fanimyymälän mahtaviin fanituotteisiin!

Ennen lauantaina ottelun alkua Karhubasketin pelaaja Rene Rougeau palkitaan Korisliigan maaliskuun pelaajana. Tammikuussa saman palkinnon sai Okko Järvi.