UUTISET

05.04.2019

KARHUBASKETIN U19 POJAT DIVARIN LOPPUTURNAUKSESSA

Karhubasketin U19 pojat pelasivat itsensä valtakunnallisen divarin lopputurnaukseen. Lopputurnaukseen selviytyivät runkosarjan neljä parasta joukkuetta. Karhubasketin lisäksi lopputurnaukseen itsensä pelasivat Joensuun Kataja, PuHu juniorit Vantaalta ja Ura Basket Kaarinasta.

Kataja voitti runkosarjan, kun se hävisi vain kolme kamppailua. PuHu:lle tappioita tuli neljä ja Uralle viisi kappaletta. Karhubasketin saldo 18 runkosarjaottelussa oli 12 voittoa ja kuusi tappiota.

Välierässä Karhubasket kohtaa kotikentällään pelaavan Katajan. Runkosarjan kahdessa keskinäisessä ottelussa voitot menivät 1-1. Lokakuussa kauhajokiset olivat parempi kotiluolassa pistein 92-84. Tammikuun lopussa joensuulaiset kuittasivat tappion 87-74 kotivoitolla.

Finaaliturnauksen aikataulu:

La 6.4.

Kello 10 Kataja – Karhubasket

Kello 13 PuHu – Ura

Sunnuntaina pelataan mitaliottelut. Pronssikamppailussa pelaavat lauantain välierien häviävät. Tuo ottelu alkaa kello 16.30. Finaalissa kohtaavat välierien voittajat ja kamppailu kultamitalista alkaa kello 19.