UUTISET

04.04.2019

KORISLIIGAN ASIAKASTYYTYVÄISKYSELY

Oletko käynyt viime aikoina Korisliigaottelussa? Mitä mieltä olit vaikkapa kotijoukkueen taistelutahdosta? Vastaamalla kyselyyn ottelutapahtumasta sekä Korisliigan yleisestä toiminnasta voit voittaa haluamasi joukkueen fanituotteita.

Mielipiteesi on tärkeä, sillä kyseisestä tutkimuksesta saatu tieto auttaa sekä meitä Karhubasketissa että Korisliigaa kehittämään toimintaamme. Osallistumalla mahdollistat jatkossa entistä katsojaystävällisempiä ja viihdyttävämpiä kotimaisen koripallon tapahtumia ympäri Suomea.

Toivomme, että osallistut kyselyyn, sillä se on avuksi myös meidän Karhubasketin toimintamme edistämisessä kannattajalähtöisemmäksi.

Kyselyyn on mahdollista osallistua 20.4 asti.

Tutkimus on toteutettu yhteistyössä Turun Ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijoiden kanssa.

Linkki kyselyyn:

https://www.kyselynetti.com/s/korisliiga-asiakastyytyvaisyyskysely