UUTISET

27.03.2019

KARHUBASKETIN SUPERMIKROT VOITTIVAT ALUEMESTARUUDEN

Karhubasketin pienimmät pojat, supermikrot pääsivät tuulettamaan kultaisia mitaleja viime lauantaina, kun aluesarjan voitto varmistui Kokkolassa.

Kauden viimeisessä turnauksessa Karhubasketin supermikrot voittivat Lapuan Kobrat 38-11 (5-18). Toisessa ottelussa turnausta isännöinyt Kokkolan NMKY joutui tunnustamaan kauhajokiset paremmaksi numeroin 25-22 (20-8).

Ensimmäisessä ottelussa kauhajokiset ottivat komennon heti alussa. Puolustus oli aktiivista, eivätkä lapualaiset löytäneet tilaa syötöille. Karhubasketin pojat liikuttelivat palloa nopeasti ja syötöt olivat tarkkoja. Kauhajokiset johtivat tauolla 18-5 ja etenivät lopulta selvään 38-11 voittoon.

Toisessa ottelussa Kokkalan NMKY kehitti viimeisellä kympillä hurjan kirin, mutta Karhubasketin ensimmäisellä puoliajalla hankkima 20-8 taukojohto riitti voittoon saakka.

Koko kaudella Karhubasket voitti kahdeksan ottelua ja kärsi vain kaksi tappiota.

Karhubasketin joukkueessa pelasivat (vasemmalta):

Joosa Lassila, Miklas Mäki-Kala, Pyry Hiula, Daniel Kervinen, Toivo Uusitalo, Amiel Katajisto, Vilho Pentilä, Elmeri Myllykangas, Hannes Vakkuri, Miro Kaunisto, Jussi Keto-Aro, Eetu Riippi. Takarivissä joukkuenjohtaja Jenni Katajisto, valmentaja Mikko Katajisto ja joukkueenjohtaja Markku Pentilä. Kuvasta puuttuvat: Jasu Lapikisto, Jone Järviluoma ja Zachary Wakeman.