UUTISET

26.03.2019

ANTTI NISKANEN JATKAA KARHUBASKETISSA

Karhubasket ja  Antti Niskasen ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. 32 vuotinen Niskanen pelaa kuluvalla kaudella ensimmäistä vuotta lakeuksilla ja on urallaan edustnut myös ToPo:a, Lappeenrannan NMKY:tä ja Seagullsia. 188 senttinen Sykin kasvatti on tällä kaudella pelannut 24 ottelussa ja tehnyt tilastoihin rivin 4,7 pistettä ja 4,1 levypalloa. Niskanen on upottanut kakkoset 55 prosentin ja kolmoset 35 prosentin tarkkuudella.

– ”Jumppa” on saanut uralleen aivan uudenlaista nostetta Kauhajoella ja olemme todella tyytyväisiä hänen jatkosopimukseensa, Karhubasketin puheenjohtaja Vesa Ojala kommentoi sopimusta. – Hänessä yhdistyy paljon kokemuksen tuomaa rauhallisuutta, johtajuutta ja sellaista esimerkillistä urheilijatyyppiä, jota me arvostamme korkealle. – Jumppa vaatii harjoituksissa paljon itseltään ja muilta ja se auttaa tietysti meidän nuorempia pelaajia kehittymään.

– Pelkästään niitä suuren yleisön eniten seuraamia tilastokategorioita tuijottamalla ei saa mitään kuvaa hänen arvostaan meidän joukkueelle. – Puolustustehokkuutta mittaavassa tilastossa Jumppa on nimittäin tällä hetkellä sarjan paras kotimainen pelaaja. – Hänellä on nopeutta puolustaa vastustajien parhaita takamiehiä ja toisaalta voimaa ja kimmoisuutta riittää atleettisia laitureita vastaan.

– Isommassa kuvassa kun katson näitä nykyvalmennustiimin kahta vuotta, niin juuri puolustus ja vahva levypallopeli ovat olleet avainasioita meille. – Kun olemme kummallakin kaudella saaneet ne huonon alun jälkeen kuntoon, niin on tulosta alkanut tulla. – Tämän pidämme vahvasti mielessä myös ensi kauden joukkuetta rakentaessamme, Ojala painottaa.

(kuvat: Erkki Hautaviita/EH Kuvat)