UUTISET

28.03.2019

FANIBUSSI TAMPEREELLE KESKIVIIKKONA 3.4.

Karhubasket on tiukasti kiinni runkosarjan kakkospaikassa, kun pelaamatta on kuusi ottelua. Taistelu kakkospaikasta käydään Karhubasketin, Katajan, Pyrinnön ja KTP:n kanssa. Vilpas on jo melkein sinetöinyt runkosarjan voiton, mutta tuo edellä mainittu nelikko ratkaisee sarjasijoitukset salolaisten takana. Kolmelle joukkueelle on luvassa kotietu ensimmäiselle kierrokselle ja viidenneksi jäävä joukkue kohtaa nelosen huhtikuun 19. päivä alkavissa pudotuspeleissä.

Karhubasket voi ratkaista kakkospaikan parilla voitolla. Sunnuntaina joukkue matkaa Joensuuhun. Ensi keskiviikkona (3.4.) pelataan kenties kauden tärkein vieraspeli (tähän mennessä). Tampereen Pyrintö isännöin Karhubaskettia kello 18.30 Pyynikillä alkavassa ottelussa.

Tampereelle on lähdössä fanibussi. Lähde kannustamaan Karhubaskettia voittoon!

Lähtö tapahtuu kello 15.30 Ojalan Pakarin takipihalta. Matkan hinta on jäsenille 25 euroa ja ei jäsenille 30 euroa. Hinta sisältää pääsylipun.

Ilmoittautumiset lomakkeella tai tekstiviestillä numeroon 044 985 4825 (HUOM! uusi numero!)