UUTISET

22.03.2019

KARHUBASKET PELAA ROBERT PETERSEN CUPIA SUNNUNTAINA KOTILUOLASSA

Karhubasket jatkaa U15 poikien SM-sarjaa eli Robert Petersen Cupia sunnuntaina koulukeskuksen liikuntahallilla, kun kello 14 alkavaan otteluun vieaaksi saapuu Kouvolan Kouvot.

Karhubasket pelaa lohkossa D. Se on pelannut neljä ottelua, joista on tullut kaksi voittoa ja kaksi tappiota.

Viime sunnuntaina Karhubasket vieraili Äänekoskella, Huiman vieraana. Huima johti ottelua puoliajalla 63-39 ja kirjasi voiton lopulta numeroin 104-80. Tuota edelsi kotitappio Lapualla Lahti Basketball junioreille 67-72. Kaksi voittoa tulivat MuKi:n vieraana Helsingissä 67-76 ja kotiluolassa kaatui BC Nokia 77-66.

Vierasjoukkue Kouvot on pelannut lohkossa D kaksi ottelua ja voittanut ne molemmat. Viime sunnuntaina Kouvot kävivät hakemassa voiton MuKi:sta 74-86. Helmikuun puolivälissä kouvolalaiset voittivat BC Nokian kotisalissa peräti 113-55.

Tervetuloa kannustamaan poikia voittoon! Paikalla on kanttiini.