UUTISET

21.05.2024

EERO INNAMAA EI JATKA KARHUBASKETISSA

Kauhajoella kaudesta 2018-2019 saakka pelannut Eero Innamaa ei käyttänyt sopimuksessa ollutta optiota tulevasta kaudesta, vaan siirtyy Salon Vilppaaseen kaksi vuotisella sopimuksella.

Innamaa pelasi Kauhajoella 247 pääsarjaottelua ja oli voittamassa kahta mestaruutta, kahta hopeaa ja päättyneellä kaudella pronssia. Tällä kaudella Innamaa kirjasi tilastoihin koko uran toistaiseksi kovimmat ja parhaat lukemat otteluissa (44 ottelua), peliajassa (22 minuuttia per ottelua), pisteissä (6,8), levypalloissa (3,3) ja syötöissä (2,2).

Eero Innamaa oli vedossa ratkaisevassa ottelussa Vilpasta vastaan (kuva: Janne Yli-Korhonen)

Eero Innamaa saapui Kauhajoelle Turusta kesällä 2018. Karhubasket oli juuri voittanut ensimmäisen Suomen mestaruuden, mutta turkulaista ei huimannut. Edellisen kauden Kristika Turussa divari A:ssa pelannut Innamaa teki heti ensimmäisessä pääsarjaottelussaan pisteitä, kun 7.10.2018 pelatussa ottelussa kolmonen upposi avauskympin lopussa sukkaan. Tuon ottelun Karhubasket muuten voitti Vilpasta vastaan 115-112.

Turun NMKY:n kasvatti Innamaan vastuu kasvoi vuosi vuodelta. Aikaan Kauhajoella mahtuvat hankalat koronakaudet, joista ensimmäinen päätti koko kauden kesken ennen kevään 2020 pudotuspelejä, mutta Innamaa on ollut johtohahmoja joukkueessa kaikki vuodet ja toiminut päättyneellä kaudella joukkueen kapteenistossa.

Karhubasket kiittää Eeroa isosti ja kumartaa syvään! Kiitos Eero!

Joukkueen taustalta lähtee pois myös tärkeä palanen, kun joukkueenjohtaja Karoliina Kujanpää menee kesäksi töihin Suomen koripalloliitolle ja aloittaa syksyllä koulun pääkaupunkiseudulla. Iso kiitos myös Karoliinalle, joka on suuresti auttanut omalla energialla ja hyväntuulisuudella joukkuetta menestymään.