UUTISET

10.05.2024

RAIMO STEFANOV JATKAA KARHUBASKETIN VALMENNUKSESSA

Lauantaina IKH Areenassa kello 17 pelattavaan pronssiotteluun valmistautuva Karhubasket on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen Raimo Stefanovin kanssa. Näin koko valmennuskolmikko, Janne Koskimies, Risto-Matti Rousku ja Raimo Stefanov jatkaa kauhajokisten joukkueen luotsaamista. Stefanovin jatkosopimus on kahden vuoden mittainen.

Stefanov vastaa Karhubasketin fysiikkavalmennuksesta. Yhdessä muiden valmentajien kanssa, hän suunnittelee suuntaviivat koko kaudelle ja tarkempia yksityiskohtia joka viikolle sekä päivälle. Stefanov seuraa pelaajien rasituskuormaa harjoituksissa, kehittää pelaajien fyysisiä ominaisuuksia sekä huolehtii siitä, että kaikki palautuvat pelien rasituksesta.

-Mukava jatkaa hommia Karhubasketissa myös ensi syksynä, Stefanov kertoo omista fiiliksistä jatkosopimuksen jälkeen. Kauhajoelta löytyy suomen parhaat fasiliteetit ja vertaansa vailla olevat fanit luovat tänne hienon koripalloyhteisön, joka merkitsee minulle henkilökohtaisesti todella paljon. Työpaikkana koripallon parissa Karhubasket on varmasti suomen paras paikka toimia, enkä näe itseäni valmentamassa ammatikseni Suomessa missään muualla kuin täällä.

-Työyhteisönä Karhubasket on kehittävä ja kaikin tavoin laadukas. Jannen (Koskimies) ja Regen (Risto-Matti Rousku) kanssa toimiminen opettaa joka päivä jotain uutta. Lisäksi on mukava aloittaa syksyllä myös uusi sivuprojekti; Karhubasket Hyvinvointi. Toimin siis ensi kaudella projektin johtajana ja vastaan sen toiminnasta ja kehittämisestä. Nähdään peleissä ja toivottavasti myös treeneissä, Stefanov toivoo.

Karhubasketin hyvinvointiprojektissa perustetaan eri ryhmiä monenlaiseen liikkumiseen. Ryhmiä löytyy joogasta ja tanssista voimailun kautta kuntokorikseen. Kaikille varmasti löytyy oikea muoto liikkua ja ryhmässä liikunnan ilosta on helpompi päästä nauttimaan. Hyvinvointiprojektia esitellään kaikille avoimessa tilaisuudessa IKH Areenassa torstaina 16.5. Tervetuloa tutustumaan eri liikuntamuotoihin ja kuulemaan koska syksyllä alkavat ryhmät käynnistyvät.