UUTISET

12.06.2024

KAUSILIPUT TULEVAT MYYNTIIN KESKIVIIKKONA 19.6. IKH AREENALLA

Koripallokausi 2024-2025 lähestyy, joten kausilippujen myynti aloitetaan keskiviikkona 19.6. IKH Areenassa järjestettävässä tapahtumassa. Pääaulan ovet ovat avoinna kello 17-19.

Kausilippujen lisäksi voit IKH Areenalla keskiviikkona 19.6. herkutella herkullisilla Erjan vohveleilla tai Pertsan raparperipiirakalla. Myynnissä on myös jo perinteeksi muodostunutta coach Koskimiehen saaristolaisleipää, joka on oiva lisä jokaiseen juhannuspöytään. Myös raparperipiirakkaa voit ostaa mukaan juhannusvieraille (jos sitä heille jää).

Saaristolaisleipää tehdään rajattu määrä, joten voit varmistaa omasi lähettämällä tilauksen ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen fanclub@karhubasket.fi. Ilmoita ennakkotilauksen yhteydessä haluttu määrä ja millä nimellä varaus tehdään. Hinnat: 8 euroa kpl/ 20 euroa 3 kpl.

IKH Areenalla voit myös liittyä fanclubin jäseneksi. Jäsenyyden hinta on 50 euroa. Fanclubin jäsenet saavat kausikortin edullisempaan hintaan ja lisäksi jäsenet saavat fanireissut edullisemmalla hinnalla sekä alennusta -10% Nummiskan leirintäalueen ruuista.

Keskiviikkona 19.6. IKH Areenan Karhubasketin fanimyymälä on myös auki. Fanimyymälään tehdään tilaa syksyn uusille tuotteille, joten alennukset ovat -30% tai jopa -50%. Fanimyymälä on myös auki kello 17-19.

Kausilippujen hinnat kaudelle 2024-2025 (oranssit penkit):

Aikuiset 360 euroa.

Aleryhmät VEOF 230 euroa.

Lapset (7-12v) 120 euroa.

Katsomolohkot H1 ja H4 (harmaat penkit):

Aikuiset 450 euroa.

Aleryhmät VEOF 300 euroa.

Lapset (7-12v) 120 euroa.

VEOF = varusmiehet, eläkeläiset, opiskelijat, fanclubin jäsenet.

Yksittäisten lippujen hinnat (oranssit penkit):

Aikuiset 20 euroa.

Aleryhmät VEOF 17 euroa.

Lapset (7-12v) 10 euroa.

Perhelippu (2 aikuista + 2 lasta 7-12v) 45 euroa.

Katsomolohkot H1 ja H4 (harmaat penkit):

Aikuiset 25 euroa.

Aleryhmät VEOF 22 euroa.

Lapset 10 euroa.

Perhe (2 aikuista + 2 lasta 7-12v) 55 euroa.

Kausiliput sisältävät sisäänpääsyn Karhubasketin runkosarjan ja loppusarjan kotiotteluihin.

Vanhoilla kausilipun haltioilla on etuosto-oikeus omalle paikalleen. Omat paikat pysyvät varattuina elokuun loppuun saakka, jota ennen ne pitää lunastaa. Ota kausilippusi mukaan IKH Areenalle keskiviikkona 19.6. Voit myös lähettää sähköpostia kaikissa lippuasioissa osoitteeseen lippu@karhubasket.fi.

Lisää kausilipputapahtumia järjestetään IKH Areenassa elokuussa.

Uutena tuotteena on myynnissä kausilippu, joka sisältää myös kaikki mahdolliset pudotuspeliottelut päätyyn saakka keväällä 2025. Tästä voit kysyä lisää keskiviikkona 19.6 IKH Areenassa.

Maksuvälineenä kausilippuasioissa käyvät käteinen, pankkikortit, mobile pay (lyhytnro 23470) ja erilaiset tyky-setelit sekä -sovellukset. Yritysmyynnissä myös laskutus.

Karhubasket kiittää kaikkia kökkäläisiä kaudesta 2023-2024. Ilman teidän panosta ottelutapahtumia ei voitaisi järjestää. Mahtavassa kökkäporukassa on tilaa myös uusille kasvoille. Jos sinua kiinnostaa, lipunmyynti, järjestysmiestoiminta, saliryhmä tai myyminen IKH Areenan kahviossa voit laittaa sähköpostia osoitteeseen mikko.katajisto@karhubasket.fi. Voimme jutella aiheesta myös lisää IKH Areenalla keskiviikkona 19.6.

Nähdään IKH Areenalla 19.6.!