UUTISET

05.05.2024

KARHUBASKET KOHTAA PRONSSIPELISSÄ KATAJA BASKETIN

Karhubasket ja Kataja iskevät yhteen pronssipelissä, joka pelataan lauantaina 11. toukokuuta kello 17 IKH Areenassa.

Molemmat pronssipelijoukkueet taistelivat välierissä hienosti, mutta hävisivät ratkaisevan seitsemännen ottelun vieraskentällä. Karhubasket hävisi lauantaina Kisahallissa lukemin 100-91. Kataja taisteli itsensä seitsemänteen peliin, voittamalla BC Nokian viidennessä pelissä vieraissa ja kuudennessa ottelussa kotona perjantaina. Seitsemäs ottelu päättyi sunnuntaina Nokialla lukemiin 75-74.

Pronssipelin lipunmyynti aukeaa maanantaina 6.5. Kellonaika tiedotetaan myöhemmin sunnuntaina tai maanantaina aamusta.

IKH Areenan ovet aukeaa lauantaina 11.5. kello 15 ja samalla käynnistyy lipunmyynti areenalla, sekä IKH Areenan ravintolat aukaisevat ovensa.

Lippujen hinnat pronssipeliin:

Hinnat lippu.fi ja IKH Areenan ennakkomyynti perjantaina 10.5. ja lauantaina 11.5. kello 9-12:

Aikuiset 17 euroa

Aleryhmät VEOF 15 euroa

Lapsi 10 euroa

Perhe (2 aik+2 lapsi) 45 euroa

Katsomot H1 ja H4:

Aikuiset 20 euroa

Aleryhmät VEOF 18 euroa

Lapsi 10 euroa

Perhe 50 euroa

HUOM! Kausiliput eivät ole voimassa pudotuspeleissä. Kausikortti paikat ovat varattuna ja kausikorttilaisen tulee ostaa numeroimaton pääsylippu. Kausikorttilainen pääsee omalle paikalleen, kun hänellä on areenalla mukana kausikortti, josta ilmenee paikka ja numeroimaton pääsylippu.

HUOM! Jos sinulla on aleryhmälippu VEOF (varusmies, eläkeläinen, opiskelija tai faniklubin jäsen), sinun pitää myös todistaa sisääntulossa oikeus alehintaiseen lippuun.

Pääsylippuja myydään myös ottelupäivinä IKH Areenan aulassa. IKH Areenan ovet avautuvat aina kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja samalla käynnistyy myös lippukauppa. Pääsylippujen hinnat IKH Areenan lipunmyynnissä lauantaina 11.5. klo 15:

Aikuiset 20 euroa

Aleryhmät VEOF 17 euroa

Lapsi 10 euroa

Perhe 50 euroa

Katsomot H1 ja H4

Aikuiset 23 euroa

Aleryhmät VEOF 20 euroa

Lapsi 10 euroa

Perhe 60 euroa