UUTISET

15.04.2024

KARHUBASKET U10-JOUKKUE ALUEMESTARUUTEEN

U10 joukkue sai mitalit Karhubasketin välieriin valmistautuvalta joukkueelta

Kauhajoen koulukeskuksen liikuntasalissa oli sunnuntaina säpinää, kun siellä taisteltiin U10-joukkueiden eli mikrojen aluemestaruudesta. Mukana olivat Karhubasketin lisäksi Säynätsalon Riento (SäyRi) ja HoNsU Jyväskylästä, sekä Kokkolan YMCA.

Karhubasket oli saanut järjestettäväksi lopputurnauksen, kun joukkue voitti kaikki kauden 18 otteluaan. Syksyllä saldona oli 10 voittoa ja keväällä tahti jatkui samana, kun oranssipaidat voittivat kahdeksan ottelua lisää.

Tahti jatkui samana myös lopputurnauksessa. Välierässä kauhajokiset voittivat Kokkolan YMCA:n 81-57. Loppuottelussa vastaan asettui SäyRi. Karhubasket repäisi ratkaisevan eron toisella neljänneksellä, joka meni isännille 26-8. Tauolla oltiin lukemissa 47-25.

SäyRi kiri toisella puoliajalla eron 10 pisteen tuntumaan, mutta lopussa kauhajokiset tekivät ratkaisevat pisteet ja pääsivät juhlimaan aluemestaruutta pistein 76-63. Lopputurnauksen MVP-palkinnolla palkittiin Iivari Loukko, mutta kaikki kauhajokiset pelasivat loistavasti ja valmennuskaksikko Marko Loukko ja Janne Mäki-Tarkka hymyilivät leveästi loppuottelun jälkeen.

Karhubasketin U10 joukkue oli myös tammikuussa mukana Salossa järjestetyssä And1-turnauksessa, jossa joukkue saavutti kahdeksan joukkueen kilpasarjassa hopeaa.