UUTISET

01.04.2024

KARHUBASKETIN NAISET TÄHYÄVÄT KORISLIIGAAN

Kahubasket on laittanut liikkeille muutaman kuukauden muhineen projektin eli saada Karhubasketin naisten joukkue Naisten Korisliigaan. Karhubasket on sopinut Suomen Koripalloliiton kanssa, että ensi syksynä oranssipaidat aloittavat ns. villillä kortilla suoraan naisten divarista.

Projektia on suunniteltu huolella. Ensimmäinen pelaaja on nyt kiinnitetty neljä vuotisella sopimuksella, kun Olivia Moskari pukee päälleen oranssisen peliasun. – Tämä projekti on ollut jo pitkään tekeillä ja vihdoin saamme puhua siitä. Olen erittäin innoissani, että saan olla mukana uudessa joukkueessa ja lähteä kehittämään tätä projektia eteenpäin. Nousu naisten Korisliigaan meidän porukalla on kuitenkin aika helppo juttu eli piece of cake, Moskari kertoo.

Seuraavat palaset projektiin ovat valmentaja ja muutama lisäpelaaja. Yksi haasteista on ollut saada mammakoriksen ladyt sitoutumaan projektiin, mutta muutaman saunaillan jälkeen naisia on ollut areenan ovien takana jonoksi asti ennen harjoituksia. Muita omankylän tyttöjä yritettän saada mukaan.

Hyvää aprillipäivää kaikille! Terveisin Karhubasketin some-tiimi, Olivia + muut naiset