UUTISET

01.04.2024

PUDOTUSPELIEN LIPUNMYYNTI ON AVOINNA

Lauantain päätöskierroksella Korisliigan ylemmän loppusarjan joukkueet saatiin järjestykseen sarjataulukossa. Karhubasket hävisi Uudessakaupungissa Korihaille pistein 89-72 ja Vilpas voitti Joensuussa Katajan, joten puolivälierien ottelupariksi tuli Salon Vilpas – Karhubasket.

Karhubasket – Salon Vilpas puolivälieräsarjan ottelupäivät:

Pe 5.4. klo 18.30 Vilpas – Karhubasket, Salohalli

Ma 8.4. klo 18.30 Karhubasket – Vilpas, IKH Areena

To 11.4. klo 18.30 Vilpas – Karhubasket, Salohalli

*4. ⁠La 13.4. klo 18.00 Karhubasket – Vilpas, IKH Areena

*5. ⁠Ma 15.4. klo 18.30 Vilpas – Karhubasket, Salohalli

* = tarvittaessa

Välieräpaikkaan tarvitaan kolme voittoa.

Lipunmyynti Karhubasketin pudotuspeleihin kotiotteluihin on avoinna osoitteessa Lippu.fi. Lippujen hinnat:

Aikuinen 20 e

Aleryhmät VEOF 17 e

Lapsi 10 e

Perhe 45 e

Katsomot H1 ja H4

Aikuinen 25 e

Aleryhmät VEOF 22 e

Lapsi 10 e

Perhe 55 e

HUOM! Kausiliput eivät ole voimassa pudotuspeleissä. Kausikortti paikat ovat varattuna ja kausikorttilaisen tulee ostaa numeroimaton pääsylippu. Kausikorttilainen pääsee omalle paikalleen, kun hänellä on areenalla mukana kausikortti, josta ilmenee paikka ja numeroimaton pääsylippu.

HUOM! Jos sinulla on aleryhmälippu VEOF (varusmies, eläkeläinen, opiskelija tai faniklubin jäsen), sinun pitää myös todistaa sisääntulossa oikeus alehintaiseen lippuun.

Pääsylippuja myydään myös ottelupäivinä IKH Areenan aulassa. IKH Areenan ovet avautuvat aina kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja samalla käynnistyy myös lippukauppa. Pääsylippujen hinnat IKH Areenan lipunmyynnissä ottelupäivinä:

Aikuinen 23 e

Aleryhmät VEOF 20 e

Lapsi 10 e

Perhe 45 e

Katsomot H ja H4:

Aikuinen 28 e

Aleryhmät VEOF 25 e

Lapsi 10 e

Perhe 55 e

IKH Areenan lipunmyynnissä maksutapoina käyvät kortti, käteinen, mobile pay ja erilaiset tyky-sovellukset.

HUOM! Lasten- ja perhelippujen hinnat ovat samat IKH Areenan lipunmyynnissä, kuin Lippu.fissä.

HUOM! Jos sinulla on aleryhmälippu VEOF (varusmies, eläkeläinen, opiskelija tai faniklubin jäsen), sinun pitää myös todistaa sisääntulossa oikeus alehintaiseen lippuun.

Pääsylippuja on mahdollista ostaa kahtena ottelua edeltävänä arkipäivänä IKH Areenan fanimyymälästä kello 9-12. Kauhajoella pelattavaan toiseen puolivälieräotteluun voi ostaa lippuja ja fanituotteita IKH Areenan fanimyymälästä perjantaina 5.4. kello 9-12 ja maanantaina 8.4. kello 9-12. IKH Areenan aulan ulko-ovi on auki ja samoin fanimyymälän ovet.

Fanimyymälästä voi ostaa myös Karhubasketin fanituotteita, joita on juuri saapunut lisää. Pudotuspelejä varten on tilattu Playoff-paita ja -huivi. Näitä on rajoitettu erä!

IKH Areenan fanimyymälän lipunmyynnissä lippuja voi ostaa ennakkoon Lippu.fin hinnoilla:

Aikuinen 20 e

Aleryhmät VEOF 17 e

Lapsi 10 e

Perhe 45 e

Katsomot H1 ja H4

Aikuinen 25 e

Aleryhmät VEOF 22 e

Lapsi 10 e

Perhe 55 e

HUOM! Jos sinulla on aleryhmälippu VEOF (varusmies, eläkeläinen, opiskelija tai faniklubin jäsen), sinun pitää myös todistaa sisääntulossa oikeus alehintaiseen lippuun.

IKH Areenan fanimyymälän ennakkomyynnissä maksutapoina käyvät kortti, käteinen, mobile pay ja erilaiset tyky-sovellukset.

Karhubasket lähettää niille kausikorttilaisille, jotka ovat jättäneet järjestelmään sähköpostiosoitteensa, sähköpostia tiistaina 2.4. Sähköpostissa muistutetaan, että kausikorttipaikka pysyy varattuna, mutta numeroimaton kausilippu täytyy omalle paikalle ostaa.

Yritykset voivat lähettää lippuasioissa sähköpostia osoitteeseen lippu@karhubasket.fi. Samaan sähköpostiosoitteeseen voi lähettää myös kaikki mahdolliset kysymyksen lipunmyynnistä, jos jokin asia on jäänyt askarruttamaan.

HUOM! Juniori- ja staff-kortit ovat voimassa kauden viimeiseen otteluun saakka. Tästä asiasta ei tarvitse lähettää sähköpostia.

Karhubasketin pudotuspelien kotiotteluihin myydään myös VIP-lippuja, jotka sisältävät oman sisäänkäynnin erilliseen VIP-ravintolaan, buffet ruokailun, kaksi drinkkilippua, jotka saa saapuessa IKH Areenalle, päävalmentaja Janne Koskimiehen otteluennakon VIP-ravintolassa 30 minuuttia ennen ottelun alkua ja istumapaikan areenan parhailta paikoilta. VIP-lippuja voi ostaa myös osoitteesta Lippu.fi.

IKH Areenasta on myös mahdollista vuokrata aitio ottelutapahtuman ajaksi tai vaikka koko päiväksi, jos haluaa pitää kokouksen ennen ottelua. Myös tarjoilut, ruoka ja juomat, voidaan järjestää aitioon. Kysy lisää sähköpostilla osoitteesta info@ikh-areena.fi.