UUTISET

11.04.2024

LIPUNMYYNTI NELJÄNTEEN PUOLIVÄLIERÄOTTELUUN ON AVOINNA

Karhubasket hävisi tänään Salossa kolmannen puolivälieräottelun lukemin 97-76, joten IKH Areenassa pelataan lauantaina 13.4. kello 18 neljäs puolivälieräottelu. Otteluvoitot ovat 2-1 Karhubasketin eduksi. Kolmella voitolla pääsee Korisliigan välieriin.

Lipunmyynti 13.4. kello 18 IKH Areenassa pelattavaan otteluun on auki osoitteessa Lippu.fi.

Muistutuksena, että ennakkoon ostetut liput ovat halvempia, kuin IKH Areenan lipunmyynnistä pelipäivänä ostetut liput. Kannattaa siis ostaa liput ennakkoon osoitteesta Lippu.fi. Ennakkohinnoilla lippuja voi ostaa myös IKH Areenan fanikaupasta perjantaina 12.4. kello 9-12. Fanikaupasta voi ostaa myös Karhubasketin fanituotteita.

Tässä lipunmyynti-info, joka löytyy myös Karhubasketin nettisivuilta

Karhubasket – Salon Vilpas puolivälieräsarjan ottelupäivät:

Ottelu #4: ⁠La 13.4. klo 18.00 Karhubasket – Vilpas, IKH Areena

*Ottelu #5: ⁠Ma 15.4. klo 18.30 Vilpas – Karhubasket, Salohalli

* = tarvittaessa

Lipunmyynti Karhubasketin pudotuspeleihin kotiotteluihin on auki osoitteessa Lippu.fi. Lippujen hinnat ennakkoon ostettuna (Lippu.fi tai IKH Areenan ennakkomyynti fanimyymälässä):

Aikuinen 20 e

Aleryhmät VEOF 17 e

Lapsi 10 e

Perhe 45 e

Katsomot H1 ja H4

Aikuinen 25 e

Aleryhmät VEOF 22 e

Lapsi 10 e

Perhe 55 e

HUOM! Kausiliput eivät ole voimassa pudotuspeleissä. Kausikortti paikat ovat varattuna ja kausikorttilaisen tulee ostaa numeroimaton pääsylippu. Suora linkki löytyy TÄSTÄ. Kausikorttilainen pääsee omalle paikalleen, kun hänellä on areenalla mukana kausikortti, josta ilmenee paikka ja numeroimaton pääsylippu.

HUOM! Jos sinulla on aleryhmälippu VEOF (varusmies, eläkeläinen, opiskelija tai faniklubin jäsen), sinun pitää myös todistaa sisääntulossa oikeus alehintaiseen lippuun.

Pääsylippuja myydään myös ottelupäivinä IKH Areenan aulassa. IKH Areenan ovet avautuvat aina kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja samalla käynnistyy myös lippukauppa. Pääsylippujen hinnat IKH Areenan lipunmyynnissä ottelupäivinä:

Aikuinen 23 e

Aleryhmät VEOF 20 e

Lapsi 10 e

Perhe 45 e

Katsomot H ja H4:

Aikuinen 28 e

Aleryhmät VEOF 25 e

Lapsi 10 e

Perhe 55 e

IKH Areenan lipunmyynnissä maksutapoina käyvät kortti, käteinen, mobile pay ja erilaiset tyky-sovellukset.

HUOM! Lasten- ja perhelippujen hinnat ovat samat IKH Areenan lipunmyynnissä, kuin Lippu.fissä.

HUOM! Jos sinulla on aleryhmälippu VEOF (varusmies, eläkeläinen, opiskelija tai faniklubin jäsen), sinun pitää myös todistaa sisääntulossa oikeus alehintaiseen lippuun.

Pääsylippuja on mahdollista ostaa myös perjantaina 12.4. IKH Areenan fanimyymälästä kello 9-12. IKH Areenan aulan ulko-ovi on auki ja samoin fanimyymälän ovet.

Fanimyymälästä voi ostaa myös Karhubasketin fanituotteita, joita on juuri saapunut lisää. Pudotuspelejä varten on tilattu Playoff-paita ja -huivi. Näitä on rajoitettu erä!

IKH Areenan fanimyymälän lipunmyynnissä lippuja voi ostaa ennakkoon Lippu.fin hinnoilla

HUOM! Jos sinulla on aleryhmälippu VEOF (varusmies, eläkeläinen, opiskelija tai faniklubin jäsen), sinun pitää myös todistaa sisääntulossa oikeus alehintaiseen lippuun.

IKH Areenan fanimyymälän ennakkomyynnissä maksutapoina käyvät kortti, käteinen, mobile pay ja erilaiset tyky-sovellukset.

Yritykset voivat lähettää lippuasioissa sähköpostia osoitteeseen lippu@karhubasket.fi. Samaan sähköpostiosoitteeseen voi lähettää myös kaikki mahdolliset kysymyksen lipunmyynnistä, jos jokin asia on jäänyt askarruttamaan.

HUOM! Juniori- ja staff-kortit ovat voimassa kauden viimeiseen otteluun saakka. Tästä asiasta ei tarvitse lähettää sähköpostia.

Karhubasketin pudotuspelien kotiotteluihin myydään myös VIP-lippuja, jotka sisältävät oman sisäänkäynnin erilliseen VIP-ravintolaan, buffet ruokailun, kaksi drinkkilippua, jotka saa saapuessa IKH Areenalle, päävalmentaja Janne Koskimiehen otteluennakon VIP-ravintolassa 30 minuuttia ennen ottelun alkua ja istumapaikan areenan parhailta paikoilta. VIP-lippuja voi ostaa myös osoitteesta Lippu.fi.

IKH Areenasta on myös mahdollista vuokrata aitio ottelutapahtuman ajaksi tai vaikka koko päiväksi, jos haluaa pitää kokouksen ennen ottelua. Myös tarjoilut, ruoka ja juomat, voidaan järjestää aitioon. Kysy lisää sähköpostilla osoitteesta info@ikh-areena.fi.

Lipunmyynti IKH Areenalla alkaa ottelupäivinä kaksi tuntia ennen ottelun alkamisaikaa. Lipunmyynti on IKH Areenan aulassa. Maksuvälineinä käy käteinen, kortti ja erilaiset tyky-setelit ja sovellukset sekä Mobile Pay (lyhytnro 23470).