UUTISET

27.03.2024

RISTO-MATTI ROUSKU JATKAA KARHUBASKETIN VALMENNUKSESSA

(kuva: Janne Yli-Korhonen)

Karhubasket ja Risto-Matti Rousku ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen, joka kattaa tulevan kauden 2024-2025. Rousku siis jatkaa Janne Koskimiehen rinnalla oranssipaidoissa.

Rousku saapui Kauhajoelle kaudeksi 2021-2022 ja pääsi juhlimaan mestaruutta keväällä 2022, kun finaaleissa kaatui Salon Vilpas otteluvoitoin 4-1. Viime kaudella oranssipaidat saalistivat hopeaa, kun Helsinki Seagulls voitti seurahistorian ensimmäisen mestaruuden.

Karhubasketin puheenjohtaja Petri Suokas oli tyytyväinen uudesta sopimuksesta. – Olemme tyytyväisiä, että Risto-Matti jatkaa Karhubasketissa myös ensi kaudella. Jannen kanssa oli jo solmittu sopimus, mutta Risto-Matin roolia valmennuksessa ei mitenkään voi väheksyä. Tällä kaudella valmennus on osoittanut, että haasteiden keskellä asioihin osataan reagoida ja valmennuksella on seuran sekä fanien vankkumaton tuki takanaan. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan tulevaa, vaikka tämä kausi on vielä kesken, kun tärkeimmät pelit alkavat parin viikon kuluttua, Suokas kertoo tunnelmista.

-Karhubasketissa jatkaminen oli itselleni ykkösoptio, Risto-Matti Rousku aloittaa. Jannen ja Raimon kanssa yhteistyö on toiminut saumattomasti ja seura on hoitanut asiat kentällä ja sen ulkopuolella hyvin. Haluan olla tulevallakin kaudella auttamassa uudistunutta joukkuetta kehittymään ja saavuttamaan potentiaalinsa.

Karhubasket on keskustellut jatkosopimuksesta myös fysiikkavalmentaja Raimo Stefanovin kanssa ja toivottavasti siltä osalta päästään kertomaan uutisia lähiaikoina.

Karhubasket kohtaa Korisliigan ylemmän loppusarjan päätöskierroksella Uudenkaupungin Korihait vieraissa lauantaina. Ottelu alkaa kello 17 ja sitä voi katsella suorana Ruudusta. Uuteenkaupunkiin on lähdössä kaksi fanibussia, joten joukkueella on oranssipaitaisten fanien tuki jälleen mukana. Jos fanibussilla ei ennätä lähteä Ukiin, niin IKH Areenan VIP-ravintolassa on lauantaina kisakatsomo kello 16 alkaen.

#oranssionmeidän